PR Cikkek

Női parfümök férfi szemmel (x)

Címkék
parfüm

Bors

Létrehozva: 2021.06.01.

Az illatok befolyásolhatják az emberek hangulatát, nézőpontját, kisugárzását.

Az illatok befolyásolhatják az emberek hangulatát, nézőpontját, kisugárzását. Egy ismerős illat a múltból számos emléket idézhet fel. A felhőtlen gyermekkort, az első barátot/barátnőt, egy átbulizott éjszakát… legyen az bármi, a jó emlékeket mindig szívesen elevenítjük fel. Ugyanakkor a férfiakat nagyon egyszerű elcsábítani egy parfümmel, mindössze a megfelelően kiválasztott szükséges hozzá. Eláruljuk, melyek azok, amelyeket előnyben részesítenek és melyeket kellene inkább elfelejteni.

Milyen parfümöket szeretnek a férfiak?

A pézsma alapú illatok nemi vágyat váltanak ki belőlük. A vonzalmat a fahéj, a vanília is felébreszti, hiszen a hétköznapokban sokan fahéjjal isszák a kávét. A vanília a gondatlan gyermekkort juttatja eszükbe, amikor a süteményeket ezzel is édesítették. Vannak, akik a női parfümök közül inkább a tengeri és tűlevelű aromákat kedvelik, ez természetesen ízlés kérdése. 

Hogyan kezelik a különböző illatokat?

Számos illatcsoport létezik és mindegyiknek megvan a maga ízvilága. Azt ne feledjük, hogy mindig maradjunk önmagunk, de nem árt tudni, a férfiak hogyan viszonyulnak bizonyos aromákhoz.

• Gyümölcsös parfümök. Ide tartoznak az almás, trópusi és citrusos illatfélék. A férfiak a gyengéd édes-savanykás kombinációkhoz kifejezetten vonzódnak.

• Virágosak. A vad virágok illata egzotikus számukra. A legkellemesebb illatoknak számítanak, hiszen szerintük ezek a legnőiesebbek.

• “Zöld” parfümök. Frissen vágott fű aroma, amit a fiatalok különösen szeretnek. Nem rejtegető, lágy, könnyű, kiismerhető.

• Fás illatok. Nem sok férfi tudja értékelni, számukra ez meglehetősen csípős.

• Uniszex. A férfiak nem érzékelik igazán, hiszen az összetevők hasonlítanak azokra, amiket ők használnak. 

• Fűszeresek. Elemzők úgy tartják, hogy a gyömbér, a fahéj és a levendula illata őrületes, ezért fellobbanthatja az elmúlóban lévő szenvedélyt.

• Keleti parfümök. Sok férfi szereti, elég erősek, nem szabad túlzásba vinni és minden rendben lesz.

• Ciprusosak. Nagy kedvencük lesz a természetbarátoknak, hiszen mona, gyanta és tömjén aromákban gazdagok.

Hogyan vigyük fel a parfümöt?

Nem csupán azt érdemes tudni, milyen illatokat szeretnek a férfiak, hanem ezeket jól alkalmazni is szükséges. Általában kis mennyiséget érdemes használni friss, tiszta bőrre, két három fújást. A legjobb, ha közvetlenül a testre permetezzük, nem a ruhákra. A legjobb testrészek: nyak, csukló, váll, mellkas, haj.

Mindannyian egyéniségek vagyunk, ezért el kell fogadni, hogy nem tetszhet az ízlésünk mindenkinek. A legfontosabb, hogy merjünk önmagunk lenni és próbáljunk ki bármit, amit szeretnénk - az sem baj, ha egy-egy újdonság nem okoz nagy sikert.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek