PR Cikkek

A top 5 legjobb női parfüm őszre (x)

Címkék
parfüm

Bors

Létrehozva: 2021.08.19.

Szeretnéd, ha parfümöd igazán kellemes illatú lenne? Akár friss, akár melengető parfümöt keresel, gyűjteményünk segítségül lesz a választásban.

Forrás: makeup.hu

Az ősz előtti napsütéses jázmin, ropogós bergamott és a friss citrusfélék jegyei melegebb, fűszeres és hangulatos aromáknak adják át helyüket, például a dohánynak, bőrnek, tonkababnak és tömjénnek - ezek tökéletesek a hűvösebb napokra. Összegyűjtöttünk néhány kompozíciót minden ízléshez és pénztárcához.

A https://makeup.hu/categorys/324237/ linkre kattintva pedig mindegyik, régi és új kedvencek egyaránt megtalálhatóak.

Cartier Carat Eau De Parfum

Jegyek: ibolya, lonc, nárcisz, tulipán, jácint, ylang-ylang, írisz.

A kristály energiája parfüm formájában egy olyan kihívás, amit csak a legendás Cartier tud megoldani. Matilda Laurent francia divatház parfümőrének sikerült megörökítenie a szivárvány teljes spektrumát virágos jegyek (ibolya, liliom, ylang-ylang) palettáján, tiszta fehér illatot teremtve. Egy könnyű és csillogó parfüm az őszre biztosan sok bókot hoz neked, bárhová is mégy.

Miu Miu Fleur D'Argent Absolue

Jegyek: jázmin, tubarózsa, narancsvirág, pézsma.

A bestseller Miu Miu illat legújabb verziója az első, amelyben a márka parfümőrei a gyöngyvirágról átálltak a tubarózsára. A jázmin, a narancsvirág harmonikus kombinációban tökéletes illatot hoznak létre a nyílt szexualitás és a visszafogott nőiesség között.

Gucci Bloom Nettare Di Fiori

Jegyek: rózsa, gyömbér, tubarózsa, lonc, pacsuli, pézsma.

Ha rajongsz a Gucci Bloom eredeti verziójáért, próbáld ki ezt az őszi tökéletes változatot, amelyet harmonikusabbá tettek az új kiegészítésekkel (pézsma, pacsuli, lonc).

Dior Joy by Dior Intense Eau De Parfum

Jegyek: grasse rózsa, jázmin, fekete ribizli levél, őszibarack, szantálfa, mandarin.

Előtted a legfényesebb (és az egyik legfényűzőbb) gyümölcsös és virágos kompozíció, amit csak ősszel kívánhatsz. A Dior egyik legújabb illata a kellemes őszibarackos édességet és a mandarin frissességét árasztja a hűvösebb hónapokban. Rögtön tudni fogod, hogy ez egy Dior parfüm, a Grasse rózsának és jázminnak köszönhetően, de a bergamott és a mandarin zamatos jegyei vidámabbá és játékosabbá teszik ezt az illatot.

Mugler Aura Mugler Eau De Toilette

Jegyek: körte, vanília, írisz.

Az ínyenceknek fel kell figyelniük erre a luxus parfümre a svéd Mugler márkától. Az átváltozott Aura Eau De Toilette kevésbé édes és gyümölcsös, egyesíti az állati érzékiséget és a természet erejét. A kompozíció egy értékes szív alakú palackba van zárva, amely az illatgyűjtemény fényűző dísze lesz.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek