Sport

Itt tegyen valaki igazságot: a lengyelek kritizálják, Nikolics magasztalja magát

K. D.

Létrehozva: 2016.11.04.

Óriási meccsen 3-3-at játszott a Nikolics Nemanjával felálló Legia Warszawa a címvédő Real Madriddal a labdarúgó BL-csoportmeccsén. Ám a magyar támadót a mérkőzés után bírálták a lengyel lapok. 

„A  szerdai találkozón ismét bebizonyosodott, hogy Nikolics a lengyel és a magyar sorozatokon kívül nem tud villogni” – írta a mérkőzés után Mateusz Janiak, a przegladsportowy.pl újságírója.

A magyar válogatott támadója – aki 69 percet töltött a Real Madrid ellen a pályán – lapunknak elmondta: viccesnek tartja az ilyen kritikát, mert oroszlánrészt vállalt csapata főtáblára kerülésében.

– Azt mindig elfelejtik, hogy a selejtezőben hat meccsen öt gólt szereztem, nélkülem ők maximum turistaként jutottak volna el a Bernabéuba. Ráadásul a Legia 2-0-s hátrányból fordítva 3-3-as döntetlent játszott, nem gondolom, hogy az én játékommal kellene foglalkozni, amikor a címvédő ellen majdnem összejött a bravúrgyőzelem is – mondta a Borsnak Nikolics.

A csatár kiemelte: szokatlan volt számára az üres lelátó, mert eddig még nem lépett pályára szurkolók nélkül. S hogy minek köszönhető a feltámadás?

– Sokan azt hihették, hogy újra egy nagy pofonba szaladunk bele, ám a csapat megmutatta, van tartása, és visszajöttünk a meccsbe. Ehhez kellettek a Real-játékosok is, akik szerintem elbízták magukat a 2-0-s vezetésnél, de a nagyságukat mutatta, hogy hátrányban sem estek pánikba, s döntetlenre mentették a találkozót – fogalmazott a magyar csatár, aki elmondta: nem cserélt mezt egyik klasszissal sem.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek