Sport

Elrabolták a Chelsea edzőjét

Bors

Létrehozva: 2017.05.14.

Megszerezte az angol labdarúgó-bajnoki címet a Chelsea együttese, de a győzelmi sajtóértekezletét váratlan esemény szakította félbe.

Igazán kiválóan tette a dolgát ebben az idényben Angliában Antonio Conte. Az olasz futballszakember vezetésével a londoni Chelsea kiharcolta az angol bajnoki aranyérmet, miután pénteken idegenben 1-0-ra verte a West Bromwich együttesét.

Érthető, hogy a londoniak öltözőjében vad mulatozás kezdődött, miközben Conte a rá jellemző intelligens módon válaszolt az interjúszobában az őt faggató újságírók kérdéseire. Tette ezt egészen addig, ameddig két Chelsea-szerelésbe bújt megtermett férfi berobbant az ajtón. Se szó, se beszéd, megragadták az edzőt, és kivonszolták a teremből. Persze a biztonsági erők bevetésére nem volt szükség, mivel azt mindenki láthatta, hogy a Kékek két dél-amerikai játékosa ragadta meg az edzőt.

A mókák kitervelésében mindig élen járó brazíliai születésű, de spanyol állampolgárságú David Costa volt az egyik „emberrabló”, a másik pedig a brazil válogatotban szereplő Chelsea-védő, David Luiz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek