Sport

Nemcsak horzsolások voltak: ripityára tört a szurkoló állkapcsa

K. B.

Létrehozva: 2017.07.25.

Szürreális jelenettel zárult a Honvéd–DVTK (2-2) focimérkőzés, két vendégszurkoló is súlyosan megsérült. Egyikük az állkapcsát, másikuk a lábát törte.

Két diósgyőri szurkoló is megsérült a Bozsik Stadionban. Ám szó sincs arról, hogy horzsolásokkal megúszták volna. 

– Az egyik srác próbált felmászni a kerítésre. Már az első keresztlécről leesett, és vérzett a lába. Ekkor esett le a második srác a lépcsőről, fejjel a betonba. Nagyon vérzett a feje, még az előzőnél is jobban. A szurkolók már üvöltve kérték, hívjátok a mentőt – emlékezett vissza a szürreális jelenetre az egyik drukker. Szurkolótársa hozzátette: az első sérültnek beszorult a rácsba a lába, és eltört. A másik viszont, aki a tikkasztó melegben elájult, és tompítás nélkül csapódott fejjel a betonba, még rosszabbul járt.

– Két helyen eltört az állkapcsa, és műteni fogják – számolt be társa állapotáról egy drukker. A helyszínen készült videófelvételen jól látszik, ahogy az egyik fekete ruhás biztonsági őr kért segítséget a rádióján keresztül.

– Szegény mentősök azt sem tudták, melyikhez nyúljanak – emlékezett vissza egy másik szemtanú. A beszámolók szerint miközben az egyik szurkoló lábát a mentősök sínbe tették, a fejsérülést szenvedett drukker magához tért, társai pedig a vérzését próbálták elállítani, és vízzel itatták. Úgy tudjuk, mindkettejüket kórházba szállították, de a lábtörést szenvedett szurkolót hamar hazaengedték. Sokan azzal támadják a pórul jártakat, hogy biztos részegre itták magukat a baleset előtt.

– A két srác közül csak az egyikük fogyasztott alkoholt – tudatta az egyik szurkoló. Úgy tudjuk, az állkapocstörést szenvedett drukker józan volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek