Sport

Feljelenti a netes csalókat Gyurta

K. D.

Létrehozva: 2017.09.12.

Forrás: Fejér Bálint, Czerkl Gábor

Kirabolták Londonban az olimpiai bajnok Gyurta Dániel édesapját, Tamást, és ahhoz, hogy hazajusson, szüksége lenne 1200 euróra, azaz 350 ezer forintra – áll egy szerkesztőségünkbe is eljuttatott e-mail-ben, amit az idősebb Gyurta nevével címeztek. – Kamu az egész – mondta a Borsnak Tamás, akit nem lepett meg megkeresésünk, ugyanis már ismerőseitől értesült a problémáról.

Hevesi Tamás is „megszorult”

Nemcsak az UTE-úszószakosztály elnökének, hanem Hevesi Tamás énekesnek a nevével is megpróbálnak visszaélni. Neki is Londonban fogyott el a pénze, és ő is 1200 eurót szeretne kapni, hogy haza tudjon utazni…

– Adathalászat történt, de nem tudom, hogyan. Sosem nyitok meg olyan oldalakat, amiknél azt gyanítom, hogy vírust tartalmaz. Már konzultáltam az ügyvédemmel, megtettük a rendőrségi feljelentést és az egyéb jogi lépé­seket. Csak remélni tudom, hogy nem lesz olyan ismerősöm, aki anélkül átutalja az összeget, hogy felhívna engem. Mivel szerkesztőségünk is csalást gyanított, ezért érdeklődtünk a kamu Gyurta Tamásnál, mégis hová küldjük a pénzt, a válasz pedig villámgyorsan megérkezett.

– Ahhoz, hogy a Money Gram-on keresztül pénzt küldjön, nem kell bankszámlával rendelkeznie, mindösszesen a nevemre és a címemre van ehhez szüksége. Amint sikerült elintéznie, kérem, küldje el nekem a visszaigazolást – állt a levélben, ami tartalmazta Gyurta Tamás nevét és állítólagos londoni lakcímét.     

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek