Sport

Szétszedik a magyar atlétát a divatfotósok - nem véletlenül! - fotók

Címkék
modelltorna

cs

Létrehozva: 2017.09.21.

Egyre több megkeresést kap modellként a ma­gyar tízpróbázó, Fajoyomi Viktor, aki jelenleg Barcelonában él. Igaz, a 26 éves sportember csak hobbiként tekint a fotózásokra, ennél komolyabb tervei vannak az életben, a Los Angeles-i USC egyetem közgazdász szakának elvégzése után saját vállalkozást akar indítani.

– Jelenleg ugyan sérüléssel bajlódom, de az atlétikával nem hagytam fel. Szeretnék to­vább fejlődni, mert az elmúlt két évben nem sikerült úgy teljesítenem, ahogy szerettem volna. Tízpróbázóként egyébként a magas- és távolugrás volt az erősségem – mondta a nigériai-magyar származású, Magyarországon született versenyző, akinek Zsivoczky Attila, na és a sportág világcsúcstartója, Ashton Eaton a példaképe.

A magyar mellett angolul és spanyolul beszélő Fajoyomi jelenleg portugálul tanul, és egy egyedi kiegészítőket tervező céget próbál tető alá hozni.

– Az utóbbi időben több fotózásra is kaptam felkérést, s nem mondom, hogy nem érdekel a modellkedés, de nem hiszek abban, hogy ebből meg tudnék élni. Így inkább csak hobbiként, extra bevételi le­hetőségként tekintek rá – tette hozzá. – Egyébként szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet, így strandröplabdázom, paddle boardozom, kajakozom és kirándulni járok.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek