Sport

Tyson elárulta Petrányinak, miért nem bunyózott újra Holyfielddel

szs

Létrehozva: 2017.11.30.

<p>Remek ajánlatot kapott az 51 éves Mike Tyson egy, nála négy esztendővel idősebb Evander Holyfielddel vívandó bokszmeccsre. A minap Las Vegasban járt magyar öklöző, egyszersmind promoter Petrányi Zoltántól megtudtuk, miért nem vállalta be a bunyót Vasmiska.</p>

Mivel Petrányi egy németországi cirkálósúlyú címmecsre készült pár napig Las Vegasban, megjelent a Holyfield által szervezett gálán is. (Azon nem mellesleg Berna Dávid WBA-címmecset vívott, igaz, elveszítette.)

– A nézőtéren ott üldögélt az exvilágbajnok nehézsúlyú Tyson, akivel persze szóba is elegyedtem – újságolja Petrányi. –­ Elmesélte, hogy igencsak zsíros ajánlatot kapott  – bár összeget nem említett – azért, hogy újra vívjon egy éles meccset a jelenleg a Real Deal Promotion nevű bokszistállóját működtető Holyfielddel, ám utóbbi exklasszis azt visszautasította.

­Tyson ezzel indokolta a lemondást: őrült ötlet, tudniillik az efféle visszatéréseket bohózatnak tartja, és már korábban sem volt híve az ilyesminek.

Persze Holyfielddel is diskurált Petrányi, aki elmesélte neki, hogy miután befejezte a profi ökölvívást, két út állt előtte: vagy edzőnek csap fel, vagy promoter lesz. Azért választotta az utóbbi foglalatosságot, mert trénerként rengeteg ellenséget szedett volna össze, az ellenségeskedést pedig nagyon nem szereti.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek