Sport

Lovakat is tart majd új birtokán Wayne Rooney

tn

Létrehozva: 2018.03.28.

40 hektáron terjeszkedik a futballista.<br />

Forrás: Instagram

Jól haladnak a munkálatok Wayne Rooney, az Everton focistájának 20 millió fontból (7 milliárd Ft) épülő új cheshire-i birtokán, ahol 14 ló tartására elegendő pajta is készül két tóval.

Újabb fotók jelentek meg a brit bulvársajtóban Rooney 40 hektáros földjéről, ahová az angol válogatott futballista egy háromszintes, minden igényt kielégítő házat húzat fel a családjának. A négy fiúgyermekes apuka 2016-ban döntött úgy, hogy a jelenlegi, Prestburyben található lu­xus­villájából elköltözik, mert megpróbáltak betörni hozzá, és ez nagyon megviselt mindenkit.

A focisztár új farmján lesz minden: istálló futtatóval 14 ló számára, két hatalmas mesterségesen kialakított halastó, hat gépkocsi számára parkoló és egy öt az öt elleni játékra alkalmas, műfüves focipálya játékoskijáróval, kis lelátóval. Készül egy üvegfallal körbevett 12 méteres úszómedence, bemelegítő és forró vizű medencékkel, gőzfürdővel, föld alatti konditeremmel, öltözőkkel.

Sőt egy üvegház is épül külön a növényeknek. A házban hat fürdőszobás hálószoba, könyvtár, tízszékes moziszoba, tévészoba, sznúkerszoba és borospince is található majd, az emeletekre sima és privát lifttel is fel lehet majd menni.

Az elképesztően sokoldalú birtokra már az idén beköltözhet a hattagú Rooney család. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek