Sport

Mészöly Kálmán – nincs ok aggodalomra húgyúti fertőzése miatt

Sz. S.

Létrehozva: 2018.03.17.

<p>Ezekben a napokban újabb egészségügyi nehézséggel számolhat Mészöly Kálmán. Az egykori válogatott focista, a korábbi szövetségi kapitány jelenleg húgyúti fertőzéssel küszködik.</p>

Mindig közbejön valami, ezért megtippelni sem lehetséges, hogy mikor gyógyulhat tovább immáron odahaza a 76 éves Mészöly Kálmán, akit jelenleg egy második kerületi rehabilitációs gyógyintézményben igyekeznek felerősíteni.

– Minden a lehető legnagyobb rendben haladt, amikor közbejött ez a hugyúti fertőzése, ami miatt most a rehabilitációs testgyakorlatokkal le kellett állni, persze, csak átmenetileg - újságolta Mészöly Géza, Kálmán kisebbik fia. – Szeretnék mindenkit megnyugtatni, nincs ok az aggodalomra. Naponta több órát eltöltök az édesapámmal, aki a fertőzése miatt nincs elkeseredve. Lelki értelemben is jól tartja magát, a hozzátartozóinak jelenléte pedig mindig fokozottan megnyugtatja. 

Ezúttal már a sokadik antibiotikumot alkalmazzák az orvosok állapotának javítására. Nem gyengíti ez le túlzottan az édesapját? - kédezzük Gézától.

– Valóban, a negyedik vagy ötödik igen erős gyógyszert szedi amióta bekerült előbb a János-kórházba, majd amikor áthoztuk őt a második kerületbe. Mivel azonban erős a szervezete, nem tartok attól, hogy újabb nemvárt nehézség jön közbe. Ha majd ezt a gyulladást is végleg felszámolják a szervezetében, akkor ismét az erősítés, a kondcionálás időszaka következik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek