Sport

Ismét BL-győztes a Győr – fotók

K. D.

Létrehozva: 2018.05.13.

<p>Megvédte címét a Győr női kézilabdacsapata, miután a Bajnokok Ligája döntőjében – akárcsak tavaly – hosszabbítás után legyőzte a Vardart. Görbicz Anitának teljesült a vágya, BL-trófeát kapott 35. születésnapjára.</p>

Forrás: Czerkl Gábor

Nagy nap volt a tegnapi Görbicz Anita számára, ugyanis 35. születésnapját ünnepelte, ráadásul a Győr női kézilabdacsapata bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol – akárcsak tavaly – a macedón Vardarral csaptak össze.

A szurkolók sem feledkeztek meg világklasszis irányítójukról, a bemelegítésnél elénekelték a „boldog szülinapot”. A meccs előtt pedig a világhírű énekes, John Newman próbálta fokozni az amúgy is remek hangulatot. A brit zenész két nagysikerű dalát, a Fire In Me-t és a Love Me Again-t adta elő.

A találkozó végig rendkívül kiélezett, szoros küzdelmet hozott, ahogy tavaly, idén sem ért végett a meccs a rendes játékidőben (20-20). A hosszabbítás második félidejére húzott egy hatalmasat Ambros Martín vezetőedző: beküldte a kapuba Kiss Évát, aki az egész meccsen csak a büntetőket hárítani lépett pályára. A döntés kulcsfontosságúnak bizonyult, ugyanis Évi az utolsó másodpercben hárította Lekics lövését, ezzel pedig a Győr megvédte címét, összességében pedig negyedszerre került Európa trónjára. 

A meccs után a játékosok együtt ünnepeltek a szurkolókkal, és győzelmi táncot is jártak Görbiczék. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek