Sport

Alaposan megizzasztotta Izland az argentin válogatottat

Bors

Létrehozva: 2018.06.16.

D csoport: Argentína - Izland

Gyakorlatilag az utolsó pillanatig kétséges volt, mi lesz az Argentína-Izland összecsapás vége. Noha a meccs elején, a 19. percben az argentin színekben játszó Sergio Agüero gólt szerzett, az izlandiak négy perccel később egyenlítettek Alfred Finnbogason kapura lövésével. Innentől kezdve pedig hiába próbálkozott bármelyik csapat is, nem tudtak újra a kapuba találni. 

Alighanem Messi volt az egyik legaktívabb játékos, aki a második félidőben gyakorlatilag körbelőtte az izlandi kaput - be azonban nem talált. Az izlandiak pedig hiába nem veszélyeztették többször az ellenfél hálóját, jól védekeztek, így kihúzták a meccs végéig a döntetlent.

A dolog pikantériája, hogy Argentína a legutóbbi 15 vb-csoportmérkőzéséből 12-t megnyert, és 12 vébészereplésből tizenegyszer továbbjutott a csoportkörből - az egyetlen kivétel 2002-ben volt. Az elmúlt három világbajnokság mindegyikén csoportja élén végzett. Ganxsta Zolle egyébként épp arról beszélt a Borsnak, hogy ő bizony tévéket zúz, ha kikap Argentína. Vajon a döntetlenre mi lesz az ő reakciója?

D csoport: Argentína - Izland: 1–1

A korábbi meccsek eredményeit, valamint a világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket ide kattintva találja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek