Sport

Dühöngenek a klubvezetők focistáik kapzsisága miatt

Bors

Létrehozva: 2018.10.28.

Megunták az angol labdarúgó élklubok játékosaik mérhetetlen pénzéhségét. A vezetők már tárgyalnak egymás között arról, hogy felső határt szabnak a fizetéseknek.

Forrás: AFP

A The Sun kiszagolta, hogy a Premier League klubjainak vezetői tűrhetetlennek tartják labdarúgói követelőzését. A Manchester United kapusa, David de Gea ugyan nem jelezte, mekkora emelést kér, de José Mourinho edző a vezetőkkel egyértelművé tette: ragaszkodik ahhoz, hogy ne ítéljenek meg neki csillagászati nagyságú emelést.

A Manchester City játékosa, Raheem Sterling újabban azzal állt elő, hogy mostani heti 170 ezer font fizetésére rákér minimum heti 100 ezres emelést, máskülönben továbbáll. Elrettentő példa: a Manchester United játékosa, Alexis Sánchez heti 500 ezer fontot vág zsebre. Cserébe még az is kérdéses, hogy bekerül-e a kezdőcsapatba, tudniillik mostanában olyan gyalázatos formában focizik.

Szóval, a jövőben az angol klubfejesek állapítanak meg egy fizetési felső határt, és eme ötletükre vevők már az európai topklubok is. Hamarosan vége a parttalan kapzsiság időszakának.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek