Sport

Így csomagol Fucsovics - zokniból és bokszerből sosem elég

Bors

Létrehozva: 2018.12.27.

<p>Fucsovics Márton számára még le sem zárult ez az év, máris megkezdi az új szezont: szerdán összecsomagolt, és elindult Ausztráliába. A Borsnak megmutatta, mit visz magával. </p>

A karácsonyt nemcsak evéssel és ünnepléssel, hanem edzéssel is töltő Marci előtt nehéz év áll. Céljául tűzte ki, hogy megtartsa jelenlegi pozícióját a férfi világranglistán (momentán a 36.), sőt, ha úgy alakul, megpróbálna előrelépni. Ehhez rengeteg utazásra, győzelemre és áldozatra van szükség. 

Ennek megfelelően karácsony második napján már összecsomagolt, hogy útnak induljon Ausztráliába, ott kezdi meg a következő idényt, és készül 2019 első Grand Slam-tornájára, az Australian Openre.  

Mivel rengeteget van úton, férfi létére profi a csomagolásban, precízen összehajtogatva rakta össze a holmiját. A Borsnak megmutatta, mit visz most magával, mit rejt a sporttáska.

Íme: 15 edzőpóló, 10 rövidnadrág, 3-4 szett melegítő, 1-2 farmer, 5-6 utcai póló, 1 pulóver. Cipőmennyiség a versenytől függ. 1 cipő = egy hét a kemény pályán. Két teniszcipő, egy futócipő, egy utcai cipő. 6-7 darab ütő, 8-10 csuklószorító, rengeteg zokni, mivel mérkőzésen kettőt is elhasznál. Rengeteg alsó nadrág, egy darab neszesszer.

Legszebb pillanat

“Nehéz ilyet mondani, hiszen én állandóan teniszezem, de talán a kedvesemmel töltött nyaralás volt az” - Marci válasza a Borsnak , amikor azt kérdeztük tőle: mi volt az év legszebb pillanata, ami nem a tenisszel kapcsolatos?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek