Sport

Kártyázással ütik el az időt a lányok

K. D.

Létrehozva: 2018.12.05.

Biztos továbbjutóként várja a szerdai, spanyolok elleni összecsapást a magyar női kézilabda-válogatott, miután hétfő este 24-18-ra legyőzte a horvátokat az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. A lányok az edzésmeccs monotonitásból kiszakadva esténként kártyázással ütik el a szabadidejüket, amiből naponta mindössze másfél órájuk van.

– Nagyon feszes a program. Étkezéssel, edzéssel, videóelemzéssel és meccsekkel telik el egy-egy nap, szóval túl sok idejük nincs a lányoknak, még városnézésre sem tudtak elmenni – mondta a Borsnak Liszkay Gábor, a ma­gyar szövetség médiamenedzsere.

A magyar csapat csoportmeccseinek színhelyéül szolgáló francia Montbéliard egy 25 ezer lakosú város, ahol egyébként sem lenne túl sok látnivaló, de Liszkay szerint egy világesemény alatt nincs lehetőség a csavargásra.

– Ha nem a hotelben van a csapat, akkor a sportcsarnokban, vagyis, ha Párizsban játszanának, akkor sem tudnák megnézni az Eiffel-tornyot, mert profi sportolóként vannak kint, nem turistaként – zárta a sajtós.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek