Sport

Szexszel készül a meccseire Ronda Rousey

Címkék
MMA

Sz. S.

Létrehozva: 2019.04.22.

A küzdősportok világának női klasszisa, az amerikai Ronda Rousey, aki MMA-ban és profi birkózásban veri puhára az ellenfeleit. A 32 éves harcosra már Hollywood is felfigyelt, mégsem nevezhető nyitott könyvnek az élete.

Forrás: AFP

1. Vérfertőzésben szenvedő édesapja a házuk garázsában lett öngyilkos, nagyapja szintén eldobta magától az életét, Rousey pedig – miután 2015 novemberében kikapott Holly Holmtól –, csalódottsága miatt fontolgatta, hogy követi őket. Szerencsére nem így lett.

2. Tizenhét évesen, a 2004-es athéni nyári olimpián a női cselgáncsmezőny legfiatalabb indulója volt, majd 2008-ban bronzérmet szerzett a pekingi ötkarikás játékokon. Az MMA-ban azóta is a karfeszítés a legfőbb fegyvere.

3. Ismert harcos volt, amikor egy társkereső oldalon próbálta megtalálni az igazit, de felismerték, ezért aztán gyorsan törölte magát.

4. Bármely szak­ágban küzd, a soros meccse előtt a lehető legtöbbet szexel, azt tartja, ez lazává teszi.

5. Mielőtt az MMA-táborhoz csatlakozott, egy legyengült kutyák felerősítésével foglalkozó állatorvos asszisztenseként kereste a kenyerét.

6. Éhesen, korgó gyomorral edz, ugyanis állítja: attól válik „rámenős vadállattá”.

7. Születésekor a köldökzsinór a nyaka köré tekeredett, emiatt csaknem megfulladt. Agyának oxigénhiányos állapota miatt hatéves koráig képtelen volt beszélni. Ma viszont már színészként is megállja a helyét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek