Sport

Világmárka lett Király Gábor szürke mackója

Bors

Létrehozva: 2020.01.22.

Hatalmas népszerűségnek örvend a 108-szoros válogatott Király Gábor ikonikus szürke mackója: a föld minden tájára rendelnek belőle.

Visszavonulása után az üzleti életben is sikeres a válogatottsági rekorder kapus, aki saját márkás termékeket, többek között a nevével ellátott szürke mackónadrágokat árul. Az ikonikus ruhanemű régóta hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon, ám mára világszerte kapkodnak érte a vásárlók.

– Az igény szülte, hogy saját márkás szürke nadrággal jelenjünk meg a piacon, hiszen számtalan esetben kérték el Gábortól a használt mackóalsóit, vagy érdeklődtek arról, hogy pontosan milyenben védett – válaszolta a Bors megkeresésére a Király Sport kommunikációs osztálya.

– Németországban a Hertha shopban kapható az eredeti Király-nadrág, és Romániában is van viszonteladó. De Angliából, Szerbiából, Ausztriából, Lengyelországból, Oroszországból, Spanyolországból, Portugáliából, Szerbiából, Szlovéniából, Olaszországból és Kuvaitból is érkezett rendelés magánszemélyektől. Sőt Ausztráliába és az Egyesült Államokba is vittek már belőle.

Király természetesen megemlékezett a melegítőnadrág január 21-i világnapjáról, amelynek alkalmából akciót hirdetett, így még nagyobb volt az érdeklődés a szürke alsókra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek