Sport

Tovább sújtja a kapusátok a Liverpoolt

K. B.

Létrehozva: 2020.03.13.

Ismét egy hatalmas kapushiba okozta a címvédő Liverpool vesztét a legrangosabb európai kupasorozatban. A másik oldalon Jan Oblak az Atlético Madrid „Messijévé” lépett elő.

A kapusok jelentették a különbséget a nyolcaddöntő eddigi legidegőrlőbb párharcán. A 2018-as Real Madrid elleni döntőt Loris Karius égbekiáltó hibáival elveszítő liverpooliakat ismét utolérte az átok: Alissont sérülés miatt elveszítették, így a második számú portás, Adrian védett – vagyis védett volna.

A hosszabbításban, 2-0-s előnynél nemes egyszerűséggel odapasszolta a labdát a madridi Joao Félixhez, a vörösök ebből kapták azt a gólt, amitől vérszemet kapott az Atlético, és aztán vágott még kettőt.

A spanyol kapus a hat kaput el­találó lövésből hármat nyelt be.

Eközben kollégája, Jan Oblak ka­puját 35 alkalommal vette célba a Pool – ebből 12 találta el a kaput –, de hatalmas bravúrokkal életben tartotta az Atléticót.

Mindent megfogott, amit meg lehetett fogni. Jan rendszeresen hozza nekünk a meccseket. Olyan nekünk, mint Messi a Barcelonának. A szurkolóink megőrzik emlékezetükben ezt a fantasztikus teljesítményt – méltatta kapusát az Atlético edzője, Diego Simeone.

Kigúnyolták Haalandot

Az egész PSG meditációt imi­tált a Dortmund kiejtése után (összesítésben: 3-2), így ki­gúnyolva a németek csa­tá­rát, Erling Haalandot.

A norvég az első meccsen duplázott, és ezekkel a mozdulatokkal ünnepelte góljait. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek