Sport

Mike Tyson fülesei segítenének a halovány Serena Williamsnek

szs

Létrehozva: 2021.04.01.

Egyre mélyebbre süllyed, vagy máris benne van a slamasztikában Serena Williams, aki a legutóbbi ausztrál nyílt nemzetközi teniszbajnokságon is leégett.

2019 végén és tavaly is ökölvívó-leckéket vett az egykori profi nehézsúlyú világbajnok versenyzőtől, Mike Tysontól honfitársa, a teniszező klasszis Serena Williams.

Akkoriban a floridai Boca Raton-ben tréningeztek, és Tyson elmondta: nem udvariasságból állítja, de a hölgy ütései valóban meglehetősen erősek, és őt tartja minden idők legkiválóbb teniszezőnőjének.

Aztán megtanította a különféle ütésfajtákra, igaz, a volt bunyós éreztette, hogy a lábmunkája messze van a tökéletestől. És persze nem javasolta neki a sportágváltást.

Amikor a kislányom, Milan kedvet kapott a teniszezéshez, azt tanácsoltam neki, hogy Novak Djokovicstól vagy Serenától vegyen órákat– emlékezett Tyson.

A két kiváló sportoló között régi a barátság, Tyson például járt már Franciaországban, ahol Serena edzőjével, Patrick Mouratoglou-val közösen jótékony célú rendezvényen 2,5 millió euró bevételt könyveltek el. A tréner amúgy úgy vélekedik: amikor Tyson a homokzsákot püfölte Williams-szel, utána lényegesen energikusabbá, erősebbé váltak a szervái.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek