Sport

Telek András: A Fradi lesz a továbbjutó

Bors

Létrehozva: 2021.08.09.

A hazai győzelem (2-0) után holnap este a Ferencváros a Slavia Praha vendégeként lép pályára a cseh fővárosban. Nehéz mérkőzés vár a zöld-fehérekre, különösen a védelemre hárul nagy feladat a visszavágón.

Forrás: Nemzeti Sport

Kétgólos előnnyel kezdi prágai szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata a BL–selejtező visszavágóján. Az egykori fradista hátvéd, Telek András szerint Dibuszék számíthatnak arra, hogy a Slavia játékosai „vért isznak” a találkozó előtt, és mindent egy lapra feltéve a magyaroknak esnek.

A legfontosabb, hogy ne kapkodjon senki a hátsó régióban – kezdte a volt válogatott védő. –

Telek úgy gondolja, hogy a várható nagy nyomás ellenére, lesz a mieinknek is helyzete, és akkor Tocmac vagy Uzuni legalább egyszer betalál a cseh kapus hálójába.

Ha már a Slavia kapusánál tartunk, szeretném kijelenteni, még egyszer nem fogja kidugni a fejecskéjét a kis vakond az ötösön belül – mondta mosolyogva Telek. –

Félre a tréfával, ekkora bakit, ekkora lyukat, egy életben egyszer rúg a kapus, ráadásul Kolár fantasztikus kapuvédő.

A volt hátvéd úgy véli, a Fradi megoldja a nehéz házi feladatot, és 1-1-es végeredménnyel biztosítja legalább az Európa Liga-csoportkörös szereplést, de ha még egy akadályon túljut, akkor az elmúlt idényhez hasonlóan idén is a BL-csoportban vitézkedhet.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek