Sport

Nagyon féltik a magyar olimpiai bajnokot, a házból is alig jön már ki

Bors

Létrehozva: 2021.11.24.

Dunai Antal a csütörtöki, Betis-Ferencváros Európa-liga labdarúgó-mérkőzés kapcsán utazott volna Sevillába.

Dunai Antal a mai napig köztiszteletnek örvend Sevillában. Az olimpiai bajnok egykori magyar labdarúgó 1982-ben edzőként dolgozott a Betisnél, amelynek akkori játékosai szerették volna meglepni korábbi trénerüket: találkozót szerveztek neki a csütörtöki, Betis-Ferencváros Európa-liga mérkőzés apropóján. Csupa veretes név, a spanyol futball akkori korszakának sztárjai, többek között Rafael Gordillo, Hipólito Rincon és Julio Cardenosa várta Dunait, aki legjobb barátjával, Fazekas Lászlóval is találkozott volna.

Sajnos a járvány miatt lemondtam az utat, az MLSZ-hez sem járok be, betartom a szabályokat, és a család is nagyon félt engem - mesélte az olimpiai bajnok Dunai Antal a Borsnak. - Annyira hagyom el a házat, hogy sétálgatok az utcánkban. Pedig nagyon készültem az útra, szerettem volna találkozni a korábbi spanyol játékosaimmal. Jóbarátomat, Fazekas Lászlót is meglátogattam volna, aki jelenleg Marbellán él. Nagyon bíztunk benne, hogy a vírus nem szól közbe, de most olyan a helyzet, hogy nem szabad kockáztatni."

A sevillai klub már a szeptemberi, Ferencváros-Betis meccs előtt is köszöntötte Dunait, emlékplakettet adott át a ma már 78 éves legendának. Az európai ezüstcipős gólvágó a csütörtöki mérkőzés kapcsán úgy vélte, a Fradi nyugodtan játszhat.

- Egyértelműen a Betis az esélyes, de a Ferencvárosnak nincs vesztenivalója - vélte Dunai. - A futballban bármi megtörténhet, a Fradinak mindent bele kell adnia, teljesen nyugodtan játszhat. Ha esetleg megszerezné a vezetést, akár meglepetést is okozhat.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek