ÚSZÓ PALOTA

Elképesztő összeg, luxushajón laknak a feleségek a katari vb-n

Címkék
AngliaKatar

s

Létrehozva: 2022.10.10.

Tökéletes kényelem várja a november-decemberi katari labdarúgó-világbajnokságon szereplő angol válogatott játékosok párjait.

Az angol szövetség a franciaországi St. Nazaire-ben lévő hajógyárban elkészült MSC World Europa névre keresztelt óceánjáró úszócsodán kínál szállást a hölgyeknek. Persze nem ingyen, hanem naponta 2,8 millió forintnak megfelelő összegért. Az ajánlat elfogadása nem kötelező, akik ugyanis kívánják, Dubajban, a szárazföldön foglalnak szállást maguknak. 

A hajó 11 fedélzetén hat uszodát alakítottak ki, ezen kívül különféle éttermek, bárak állnak rendelkezésére. Harry Maguire felesége, Fern, továbbá Aaron Ramsdale menyasszonya, Georgina Irwin máris közölte, az MSC-n kérnek elhelyezést - várhatóan további hozzátartozók is csatlakoznak hozzájuk. A The Venom Drop nevű különleges csúszda a 11. emeletről indul, a beérkezés helye pedig a legalsó fedélzet. További dodzsempálya és 5 plusz egyes futballra alkalmatos pálya biztosítja a sportolási lehetőséget. Az angol szövetség amúgy biztonsági embereket fogad, és fizet a hölgyek számára. 

A ”hétköznapi” vendégek egy éjszakára 140 ezertől 320 ezer forintos áron vehetnek ki kabint a 333 méter hosszú, 47 méter magas, 6774 vendég fogadására készült MSC-n.

https://www.thesun.co.uk/sport/19909945/inside-luxury-cruise-world-cup-wags/

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek