VILÁGBAJNOKSÁG

Káosz a vébén, még kész sincsenek

(s)

Létrehozva: 2022.10.25.

A melósok azt ígérik, behozzák a lemaradást.

Katar, világbajnokság

Egy 101 szobás katari szálló, a Souq főbejárata előtt luxuskocsiknak kellene már parkolni, ehelyett serény földmunkák folynak. Az angol futballválogatott hamarosan megérkezik a november 20-án kezdődő katari vb-re, de a Gareth Southgate szövetségi kapitány által kiválasztott hotel környékén még lázas munka folyik.

A szobákkal semmi gond, de az úszómedence betonozási munkálatai még el sem kezdődtek, jelenti a The Sun. Ugyanígy a medence mellé tervezett bár is csak tervben létezik, márpedig már régen rendnek kellene lenni azzal is.

-Nem is lesz ezzel semmi gond, egy szavuk sem lehet majd angol futballista vendégeinknek - mondta Emad Nabusi, a szálloda menedzsere. - November elsejére minden tökéletes lesz, ezt garantálom. Az okozta a bajt, hogy a FIFA ellenőrzése során kiderült: nincs úszómedence, amit pedig ők megköveteltek. Munkásaink a 35 fokos kánikula ellenére behozzák majd a lemaradást.

A menedzser szerint Jack Grealish és társai minden reggel madárfüttyre ébrednek majd, tökéletes kikapcsolódás vár rájuk, ugyanis a 101 szobás hotelben senki más nem foglalhatott szállást, csakis a szigetországi sportküldöttség játékosai, edzői, vezetői, tagjai.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek