Egészség

Rossz hírt közölt Mészöly Kálmán fia a kórházból

sk

Létrehozva: 2022.11.10.

Kiderült, hogy érzi magát Mészöly Kálmán.

Továbbra sem tudni, mikor térhet haza a kórházból Mészöly Kálmán. A korábbi válogatott labdarúgó és szövetségi kapitány évek óta betegeskedik, két hete pedig tüdőgyulladással szállították kórházba. Amikor már fia, Mészöly Géza azt tervezte, hogy hazaviheti édesapját, akkor jött az újabb szomorú hír:

A "Szőke Szikla" koronavírusos lett

Fotó: Török Attila

Mészöly Kálmánnak szerencsére egyre enyhébbek a tünetei, de a legutóbbi teszt még mindig azt mutatta ki, hogy a vírus jelen van a szervezetében:

– Sajnos a teszt eredménye miatt továbbra is elkülönítve kezelik – mondta édesapja állapotáról Mészöly Géza a sportal.hu-nak. – Nagyon jó helyen van, kedvesek vele az orvosok és az ápolók is. Kitettek a szobába róla egy képet, ami még játékos korában készült róla, ez nagyon jól esett neki. 

A közérzete jó, de egyelőre sajnos szó sincs arról, hogy kiengednék. Már az is jó lenne, hogy ha a covid-osztályról kijöhetne, mert az is előrelépés lenne.

A 81 esztendős Mészöly Kálmán legutóbb 80. születésnapján, 2021 júliusában mutatkozott nyilvánosan, akkor imádott klubja, a Vasas stadionjában tűnt fel.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek