Pénzéhes

Újra bajban Ronaldo, ezúttal a kardozás miatt támadják

lm

Létrehozva: 2023.02.24.

Cristiano Ronaldo is csatlakozott a szaúdi országalapítás ünnepségéhez, ahol tradicionális ruhában, karddal a vállán ünnepelt. Ez azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Cristiano Ronaldo a rijádi bemutatásán

Forrás: AFP

Fontos nap február 22-e az arab nemzet számára: Mohammed bin Szaúd országalapítására emlékeztek, amelyet az uralkodó 2022-ben nemzeti ünneppé nyilvánított. A 4 napos ünnepen számos kulturális esemény zajlik Szaúd-Arábiában, Cristiano Ronaldo pedig csatlakozott hozzájuk az al-Nasszr stadionjában, a Mrsool Parkban. A megemlékezésről bizarr videó is készült:

Ronaldo bejegyzése óriásit tarolt az Instagramon, már több mint 116 ezer komment érkezett hozzá, a rengeteg támogatás mellett azonban bántó hozzászólások is befutottak: 

A pénz minden embert megváltozat

– szúrt oda az egyik hozzászóló a portugálnak. „Ronaldo nem a labdarúgás miatt van itt. Az ő hírnevét és népszerűségét használják fel arra, hogy bemutassák és promotálják a királyságot, a turisztikai látványosságokat” – jött egy másik nézőpont. „Minden tiszteletem Szaúd-Arábiának, de ez egy rossz befejezés a futball legenda számára” –jegyezte meg megint más a portugál játékos kapcsán.

A 38 éves, ötszörös aranylabdás a bántások ellenére úgy néz ki, jól érzi magát Szaúd-Arábiában, a bajnokságban négy mérkőzés alatt öt gólt és két gólpasszt jegyzett, csapata, az al-Naszr pedig a második helyen áll a tabellán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek