Gyász

Tragikusan fiatalon vitte el a szívroham a focistát

K. C.

Létrehozva: 2023.11.20.

Pótolhatatlan játékos volt, aki a pályán kívül is összefogta csapattársait.

A pálya egyik legértékesebb játékosaként tartották számon, azt a 30 éves brit labdarúgót, aki váratlanul, minden előzmény nélkül vesztette életét. A 30 éves, swanseai Charlie Batcup a Pontlliw FC-ben játszott, és a barátai a klub szívének tartották.

gyertya, gyász
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A walesi labdarúgó egész életében a Pontlliw FC játékosa volt. Halálát követően a klub azt nyilatkozta, hogy Charlie nemcsak csapatukat, de személy szerint minden játékos életét gazdagabbá tette. Charlie hollandiai utazása közben halt meg, úgy tudni egy szívroham miatt. A külügyminisztérium pedig közölte, hogy támogatják a brit férfi családját – írja a The Sun.

- A Pontlliw FC megtört szívvel és megrendülten jelenti be, hogy játékosunk, klubemberünk és kedves barátunk, Charlie Batcup tragikus módon elhunyt. Charlie pótolhatatlan a klubnak, szavakkal nem lehet leírni a fájdalmat, és halála hatalmas űrt hagyott a klubunkban, amit soha nem fogunk tudni pótolni. A pályán kívül is összetartotta a közösségünket és megtestesítette a bajtársiasság, a befogadás és az összetartózás ethoszát. Nehezen tudunk elképzelni egy összecsapást, egy társadalmi eseményt vagy akár egy szombat délutánt Charlie jelenléte nélkül. Most és mindörökké a szívünkben fog tovább élni – áll a klub gyászjelentésében.

Charlie testvére, Josh Batcup szintén a közösségi médiában osztotta meg szívből jövő tisztelgését a néhai futballista előtt. Testvérét Josh úgy jellemezte, mint egy egyszerűen csodálatos embert, akit mindenki nagyon szeretett kedvességéért.

- Te vagy az egyetlen testvérem, és elviselhetetlen a gondolat, hogy nem leszel többé 

– zárta sorait a gyászoló testvér.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek