Sport

Zaklatója az utcán követte Kabát Peti párját

K. B.

Létrehozva: 2019.05.03.

Őrült férfi zaklatja az Újpest legendás focistájának, Kabát Péternek a menyasszonyát, Róka Adrienne-t. Az ocsmány üzenetek és telefonhívások   után szintet lépett: az utcán követte.

Forrás: Instagram

Fél éve az interneten kezdte üzenetekkel bombázni a középkorú fővárosi férfi a korábbi focista kedvesét, de a kezdeti bókok ocsmány zaklatásba mentek át.

– Szeptemberben kezdődött a Facebookon, amikor még valós profillal, normális stílusban írt nekem – mesélte a Borsnak Adrienne. – Amikor nem reagáltam, ocsmányságokat kezdett írni, Petit szidta, és engem is trágár szavakkal illetett. Peti konfliktuskerülő, mondta, hogy tiltsam le. Így is tettem. De aztán kamuprofilról folytatta.

A férfinak sikerült megszereznie Adrienne telefonszámát is, és hívogatni kezdte.

– Amikor a telefonszámát is letiltottam, rejtett számról folytatta. A dolog odáig fajult, hogy az utcán is követett. Láttam, ahogy a kocsijából figyelt, nagyon ijesztő volt – mondta. Az utóbbi hetekben reggelente, amíg a lakástól elért az autóig, hívta szerelmét, minden rendben van-e.

– Ez nem mehetett tovább, ezért az összes elmentett üzenetet elvittem a rendőrségre, és feljelentést tettem. Ott beszélgettem az ilyen ügyekről, és azon az állásponton voltak, nem szabad hagyni, hogy a zaklatások elfajuljanak. Sokan nem tudják, de igenis következményei vannak az ilyesminek. Be-idézik a zaklatót, majd megkapom a távoltartási végzést, és ha nem áll le, akkor felfüggesztett, vagy akár egy év letöltendő börtönt is kaphat – mondta Ad­rienne. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek