Test és lélek

Éves horoszkóp 2017: Bika

Bors

Létrehozva: 2016.12.17.

<p>Különösen szerencsés életterületek 2017-ben: Főként a karrierben mondhatja magát szerencsésnek, amiben végre sikerül megtalálnia önmagát, és megvalósíthatja régóta dédelgetett álmait.</p>

Szerelem

A szerelem központi helyet foglal el majd a Bikák életében. Meg kell tanulniuk, hogyan legyenek toleránsok másokkal szemben. Bizonyos múltbéli események miatt a párja, illetve a házastársa nem érzi jól magát a kapcsolatukban sem érzelmileg, sem pedig szexuálisan. A kapcsolati nehézségek csak átmenetiek lesznek. Véletlenül se hagyja figyelmen kívül kedvese érzékeny állapotát és igényeit! A fényszögek egy eltitkolt szerelmi viszonyt jeleznek sokak életében. Ez lehet az ön részéről, de sajnos megeshet, hogy a kedvese kacsintgat másfelé. Az egyedülálló Bika változatos szerelmi életre számíthat. Kezdetben talán csak kalandozni fog, de végül találhat egy olyan személyt, aki pontosan megfelel az elvárásainak. Az is lehet, hogy ezt a személyt már korábbról is ismeri, és a barátságuk alakul át szerelemmé. 

Szerencsehónap: december

Balszerencsés hónap: március

Munka és anyagiak

2017-ben a Bika hatalmas lökést kap a karrier és anyagiak tekintetében. Nemcsak élvezni fogja a munkáját, hanem ígéretes lehetőségekkel is kecsegtetik akár a meglévő munkahelyén vagy azokról a helyekről, ahonnan ajánlatokat kaphat. A 2017-es év tökéletes munkahely-változtatás szempontjából és arra, hogy ugrásszerűen előrelépjen a ranglétrán. Többen találni fognak egy jóval kedvezőbb lehetőséget. Anyagi helyzetük nem lesz stabil, így még mindig komoly lelki tusákat vívnak a pénz miatt. Ám érdemes lenne hosszú távú célokat kitűzni erre az évre, mint például az adósságok visszafizetése. A csillagok ugyanis kikényszerítik, hogy szembenézzenek anyagi helyzetükkel és rendezzék azt. Valószínűleg az év a spórolás jegyében fog telni, nem fog tudni igazán költekezni, de ezáltal képes lesz év végére egyenesbe jönni. 

Szerencsehónap: augusztus

Balszerencsés hónap: április

Otthon és család

Már az év elejétől nehézségekkel kell megküzdeniük az otthon és család tekintetében. Ám augusztustól fordul a kocka, és egy anyagiakkal kapcsolatos öröm visszahozhatja a családi békét. Ez lehet akár egy ingatlan eladása vagy vásárlása is. Arra folyamatosan törekedniük kellene, hogy párkapcsolatukat tudatosan javítsák. Több lehetőséget kellene találniuk arra, hogy kiszabadulhassanak a napi rutinból. Szerencsére a gyerekeik csak boldogságot hoznak az életükbe. Az év második felétől már ismét stabil lesz a kapcsolatuk azoknak, akik sokat vitáztak. Ehhez azonban az szükséges, hogy párjuk megbizonyosodjon az érzelmeik felől. Így sikerül majd helyrebillenteni a közöttük levő egyensúlyt.

Szerencsehónap: augusztus

Balszerencsés hónap: március

Egészség

Egész évben egészségnek örvendhetnek a Bika szülöttek. A Jupiternek köszönhetően az egészséges életmód és a rendszeres mozgás lesz az új filozófiájuk, mely folyamatos mozgásra és sportra fogja ösztönözni őket az év elejétől. Ez a lendület októberben sem fog alábbhagyni, ahogy beköszönt az igazi ősz, a hûvösebb idô sem veszi el a kedvüket attól, hogy a szabadban mozogjanak. Sőt akkor fog még egy plusz energialöketet kapni. Több szülöttnek azonban valamivel többet kellene törődnie az étkezésével, ugyanis hiába mozognak rendszeresen, ha a diétát és az egészséges étkezési szokásokat elhanyagolják. Bár a csillagok azt mutatják, hogy ereje teljében lesznek, mégis arra figyelmeztetik, ne vigyék túlzásba, hiszen a jóból is megárt a sok. Ne hagyjanak figyelmen kívül semmilyen, emésztéssel, illetve az idegrendszerükkel kapcsolatos tünetet, mert a háttérben komolyabb probléma húzódhat meg, semmint azt gondolnák!

Szerencsehónap: október

Balszerencsés hónap: június

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek