Test és lélek

Meditációval a test és a lélek megfiatalításáért

Nagy Daniella

Létrehozva: 2018.06.10.

Farkas Ibolya nem csupán tanítja, de éli is a meditációt, annak minden jótékony hatásával együtt. A különböző meditációs technikák által nyugodt lelkiállapotot, egészséget és bőséget teremthetünk, valamint segítik az elengedés folyamatát az újdonság megteremtése érdekében.

Ibolya angyallátó médiumként hívja fel a figyelmet arra, hogy ma, amikor a munka és a rohanás körül forog minden, álljunk meg egy pillanatra, és kezdjünk el befelé figyelni, hiszen a csoda mindig belülről fakad. Hirtelen jött képesség – Úgy kezdtem el érzékelni, hogy miközben a Deák téren keresztülszaladva munkaügyben telefonáltam, tehát még séta közben is dolgoztam, megláttam, hogy valaki rosszul lett az utcán. Megkérdeztem, hogy segíthetek-e, akkor jött a médiumi képességem – árulta el a Vasárnapi Borsnak Farkas Ibolya.

– Ezután kezdtem el az életemet teljesen új alapokra helyezni. Soha nem késő változni és változtatni. A 21. század emberének meg kell tanulnia megállni, akárcsak pár percig, és meg kell tanulnia szűrni az információkat a testi-lelki harmónia érdekében. Ehhez számos módszer áll a rendelkezésünkre, például megtanulhatunk meditálni.

– Rengeteg információ áramlott és áramlik felénk a hétköznapokban. Elengedhetetlen a test és a lélek számára a pihentető töltődés. Ennek egyik formája, amikor a test és a lélek egyensúlyt teremt meditatív állapotban. Bárki képes arra, hogy a pihenés ezen formáját könnyedén elsajátítsa. A meditációról sokan úgy gondolják, el kell utazni hozzá a világ végére, és hogy az egy hihetetlenül misztikus dolog, holott a gondolatainkban és érzéseinkben kell rendet, harmóniát teremteni. A meditáció jelentése ellazulás, befelé figyelés, csendes pihenés. Amikor először figyelsz a saját testedre, akkor rádöbbensz, hogy közvetlen kapcsolatban vagy vele, és a tested a gondolataidnak és érzéseidnek megfelelően visszaüzen. A meditáció során megtanulod azt, hogyan tudod magad olyan állapotba hozni, hogy meghalld és megértsd ezeket az üzeneteket, nem elrévülve és elszakadva a valós élettől, hanem tisztán, a középpontodból látva a valós helyzetet. A meditáció alapja a légzés. A légzés az élet fenntartása. A meditatív állapot élettani hatása az, hogy a test sejtjei könnyebben tudnak megújulni. Ehhez nagyon sokféle út és technika van. Amit én képviselek és tanítok, az a szellem és a szív energiájának összekapcsolása a meditációs gyakorlatok által. Vagyis, hogy a szellemed legyen tiszta és a szíveden keresztül teremts. Szívvel és szeretettel teremtünk, ez egy egyetemes tudás, aminek lényege, hogy visszakapcsolódunk az ősforráshoz a saját szívünkön keresztül, egy olyan tiszta energiaáramlásba, ami segít nekünk abban, hogy egyensúlyba kerüljünk utána. Ezt az egyensúlyi állapotot már egy néhány perces meditációval, akár két munkahelyi tárgyalás között is meg tudjuk teremteni. Szakrális környezet Az Ibolya által tanított meditációk önmagukban is egyedülállóak, de az Ibolya által írt könyvek CD-mellékletein található meditációk különlegességét tovább fokozza, hogy a hangfelvételek szakrális helyeken lettek rögzítve, amik adottságaiknak köszönhetően a pozitív irányú változást támogatják.

Könyvajánló

Farkas Ibolya könyvei valódi segítséget nyújtanak a mindennapokban. Az Agyali segítség mindenkinek című kötet egy olyan alapmű, amiből sokat megtudhatunk az angyalok világáról. A fohászok mellett a betegségek lelki okaira is tesz kitérőt, sőt, meditációs CD-melléklet is tartozik hozzá, akárcsak az Angyali üzenet című kötethez is. Az Angyali üzenet című könyvnek az a különlegessége, hogy az Ibolya által készített varázslatos fényképek mellett mindennapi üzeneteket hordoz, amik utat mutatnak az olvasónak. Ha két kezünk közé vesszük a kötetet és szívből felteszünk egy kérdést, akkor szétnyitva a könyvet a kérdésünkre adott választ fogjuk megpillantani.

– Amitől egyedi és különleges amit kidolgoztam és tanítok, hogy visszaviszlek benneteket a természetbe, különlegesen tiszta helyekre, ahol még hatékonyabban tudom átadni és megtanítani ezeket a gyakorlatokat. Az új, készülő köny­veimben is ez köszön vissza – tette hozzá Ibolya.

– Mindig elmondom mindenkinek, hogy az első lépés az, hogy magadat elfogadd, és hogy magadhoz közel kerülj. Utána már közelebb tudsz kerülni másokhoz is. Ez pár perc, nem szükséges hozzá semmilyen segédeszköz. A tökéletes pillanat, vagy a tökéletes élethelyzet mindig az, amiben épp benne vagy. Aki közelről ismer, az tudja, hogy én nagyon életigenlő vagyok, és egyenesen szerelmes vagyok Magyarországba. Azt szoktam mondani, egy csoda-helyen élek, ahol minden adva van ahhoz, hogy kiteljesedjek. Ha valaki nyitottsággal fordul a világ felé, akkor a világ is nyitottsággal fog felé fordulni. Mindenkinek azt tanítom, hogy ha úgy tekint az életre, mint egy ellenségre, akkor az ellenség mindig gátat fog neki vetni. Ha úgy tekint rá, mint a legjobb barátjára, akkor mindig segíteni fogja. Nyisd meg magad és adj magadnak lehetőséget arra, hogy ajándékok jöjjenek az életedbe! Elég rá néhány perc Az Ibolya által tanított meditációk közül néhány az interneten is megtalálható. Van olyan meditációs gyakorlat, aminek az elvégzése csupán néhány percet igényel, így szinte bárhol, bármikor elvégezhető. A technikát oktató videó megtalálásához elég beírni a YouTube keresőjébe, hogy: „Oldd a stresszt meditációval! Meditálj Farkas Ibolyával!”.    

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek