Ezotéria

Tiszta lapot kap ez a három csillagjegy januárban

Bors

Létrehozva: 2022.01.02.

Bár az új év általában mindenkinek újrakezdést vetít előre, lesznek, akikre ez most hatványozottan igaz lesz.

Az év fordulóján sokan átértékelik az elmúlt napokat, számot vetnek, és új terveket szövögetnek, vagy fogadalmakat hoznak. A január mindenki számára egyfajta újrakezdést jelent, de ha az alábbi csillagjegyek egyikében születtél, akkor ez sokkal komolyabban érint majd, mint hinnéd.

IKREK

Az év vége számodra egyet jelentett a lezárással. Mindegy, hogy a kapcsolatodat hagytad hátra, vagy a melóban váltottál, januártól muszáj új alapokra helyezned az életedet, de amennyire rémisztőnek tűnik ez az első pillanatban, annyira jól fog elsülni. Az univerzum abszolút tálcán kínálja neked a lehetőségeket, ha pedig megfelelően válogatsz a svédasztaláról, akkor olyan fantasztikus élményekben lehet részed, amik az egész sorsodat újraírják.

SZŰZ

A 2021-es éved talán nem pont úgy alakult, ahogyan azt az év elején tervezted, sokkal lazábbra fogtad a gyeplőt, emiatt viszont kimaradtál dolgokból. Épp ezért nem akarod, hogy 2022-ben ugyanez az érzés kerítsen hatalmába, ami azt jelenti, hogy januárban mindent bevetsz a tervezés terén, mert nem szeretnéd az idődet tovább vesztegetni. Ez a fajta tudatosság minden pillanatban veled lesz, és igyekszel a hónapot a lehető legteljesebben megélni, ami a későbbiekben is veled marad.

BAK

A Bak hava abszolút neked kedvez, különösen munka fronton, ahol nem várt ajánlattal találhatnak meg. Ez azonban nemcsak a karrieredre, hanem akár az egész életedre is kihathat, ugyanis nem kizárt, hogy másik városból, esetleg külföldről érkezik a kecsegtető ajánlat. Szerencsére lesz időd alaposan átgondolni a döntést, de egy biztos: bármelyik megoldás mellett döntesz, nagyon izgalmas időszak vár rád, tele váratlan újdonságokkal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek