Ezotéria

Vénusz a Rákban: megérkezik a vágyott lelki társ

Bors

Létrehozva: 2022.07.19.

Kedvező fényszögekre számíthatnak a szinglik, az is megtörténhet, hogy most érkezik meg a herceg, fehér lovon. De a párok sem panaszkodhatnak, a Vénusz az ő kapcsolatukat is feltüzeli.

A Vénusz a Rák jegyében érzékeny energia, sok empátiát, intimitást és romantikát hoz a párkapcsolatokba. A szingliknek is kedvez, sokak számára elhozza a lelki társat.

A Vénusz 2022. július 18-ától átköltözött a Rákba, és egészen augusztus 12-éig itt is tartózkodik. A Vénusz átvonuló csillagjegye azt mutatja meg számunkra, hogyan szeretünk, és mit vagyunk készek cserébe adni a vágyott célokért. A Vénusz a Rákban szerető, érzékeny energia, amely hatalmas empátiát érez mások iránt. Ez azonban olyan energia is, amely erősen az érzelmi biztonságra összpontosít. Nem érezzük magunkat komfortosan a vad kapcsolatokban, ezért ez az energia hűségesebb és óvatosabb, mint a Vénusz más megnyilvánulásai – írja az astronet.hu.

Szeszélyes és kiismerhetetlen

Valójában túl óvatos lehet, mivel amikor a Vénusz a Rákban van, túlságosan is a biztonságra megyünk. Előfordulhat, hogy túlzottan védjük magunkat vagy szeretteinket – sőt, túlságosan érzékenyek vagy túlzottan gyanakvók vagyunk mások viselkedését illetően. A Hold uralja az asztrológiában a Rák jegyét, amikor a Vénusz a Rákban van, a szerelmi hangulatok valóban nagyon gyorsan változhatnak.

Vénusz a Rákban

Anyagilag a Vénusz a Rákban ravasz. A pénzügyi stabilitásra itt is számíthatunk, csakúgy, mint az érzelmi stabilitás a szerelemben, de a Vénusz a Rákban nem fél megfontolt kockázatot vállalni, és általában úgy gondoljuk, hogy ez egy jó tranzit üzleti ügyekben.

Emlékeznünk kell arra, hogy a Rák az asztrológiában kardinális és vízjegy. A kardinális jeleknek vezetniük és irányítaniuk kell; amikor a Vénusz a Rákban van, ez az energia a szívből vezet, nem a fejből. A Vénusz a Rákban is meglehetősen manipulatív tud lenni, a víz erejét (érzelmeket) használja fel az ellenfél legyőzésére, hogy megszerezze, amit akar. Az érzelmi manipuláció nagyon finom lehet, de ennek ellenére káros, és erre kell figyelnünk, amikor a Vénusz áthalad a Rák jegyén.

Hogyan befolyásolja az egyes csillagjegyeket?

A Vénusz áthaladása a Rák jegyén keresztül minden állatövi jelre és egyénre kissé eltérően hat, az egyén személyes születési képletétől és a Vénusz és a Rák erősségétől függ. Összességében azonban minden csillagjegy szükségét érzi a védelemnek, és megmutatja néhány lágyabb oldalát.

Kos

Amikor a Vénusz áthalad a Rákon, aktiválja a képleted családi sorsterületét. Ez egy nagyon meleg és kellemes néhány hét otthon, szeretetteljes kapcsolatokkal és a harmónia helyreállításával ott, ahol ellentmondások voltak. Ez egy nagyon jó alkalom, hogy megvizsgáld családi háttered, a gyökereid keresése most nagyon megvilágosító lehet.

Bika

A Vénusz a Rákban fejleszti a kommunikációs készségeidet, így sokkal könnyebben tudsz szívből beszélni. Ez kiváló alkalom a nehéz beszélgetésekre, mivel képes leszel ötvözni a tapintatot az őszinteséggel. Ez egy jó alkalom arra is, hogy megküzdj az otthoni házimunkák és a barkácsolás véget nem érő listájával.

Ikrek

Ez a Vénusz tranzit aktiválja a pénz területét, és ez egy szerencsés időszak egy vállalkozás alapításához. Vigyáznod kell azonban arra, hogy ne próbáld megvenni valakinek a szerelmét vagy ragaszkodását. Költsd okosan a pénzed, és még körültekintőbben tervezz az időddel és a figyelmeddel.

Rák

Amikor a Vénusz áthalad a saját jegyeden, megnövekedett kecsességgel, humorral, bájjal és a szerelembe vetett bizalommal leszel megáldva. Csodálatos idő a randevúzásra, de vigyázz, nehogy túlságosan komolynak tűnj túl gyorsan. Egy már kialakult kapcsolatban ragaszkodj a másikhoz, és feltétlenül tudasd vele, mennyire nagyra értékeled.

Oroszlán

Ez a Vénusz tranzit aktiválja a spirituális sorsterületedet, de azt is okozhatja, hogy kissé félsz azoktól a spirituális dolgoktól, amelyeket jelenleg még nem értesz teljesen. Számíthatsz rá, hogy érdeklődni fogsz sok minden iránt, és szívesen tanulsz, ugyanakkor tétovázol is. Intuitív képességeid felerősödnek.

Szűz

A Vénusz itt nagy lendületet hoz a társasági életedbe. Magabiztosabb leszel a társaságban, és könnyebben szerzel új barátokat. Sok örömöt is jelez neked, mert harmonikusabban éled meg az érzéseidet.

Mérleg

A Vénusz a Rákban tovább erősíti a diplomáciai készségeidet. Jó alkalom az állásinterjúkra vagy fontos prezentációkra, hiszen most igazán megnyerő vagy mindenki számára. Bosszantó lehet azonban, hogy az előrejutásod átmenetileg inkább attól függ, hogy kit ismersz, mint a tényleges képességeidtől.

Skorpió

Vagy egy külföldi út, vagy egy új téma, ami iránt érdeklődsz, hozza el az életedbe a szerelmet. A szenvedély és az egzotikum most kéz a kézben jár. Izgalmas periódus elébe nézel!

Nyilas

Ez a Vénusz-átvonulás segít elvégezni azt az érzelmi munkát, amelyet eddig elhanyagoltál. Akár visszatekintesz a múltbeli traumákra, akár megpróbálod értelmezni a közelmúlt szomorúságát, megteheted ezt most, biztonságban érzed magad. Pszichológiai szempontból ez a tranzit rendkívül hasznos, és sokkal erősebb leszel a végére.

Bak

Szerelmet hoz neked a Rák Vénusz. Megtalálhatod az igazit a következő időszakban, ha pedig már van párod, most igazán élvezitek az együtt töltött időt. Pihentető és kellemes hangulat, szóval mindenképp élvezni fogod.

Vízöntő

A Vénusz sok örömöt jelez neked. Most sokkal nagyobb élvezetet találsz a fizikai dolgokban, finom ételekben, italokban, szexualitásban, mint egyébként.

Halak

Ez a Vénusz tranzit nagy lendületet ad kreativitásodnak és a hobbidnak, különösen, ha szereted a művészetet. Ha randizol, most nehézségekbe ütközhet, hogy megnyílj valaki felé, de az érzések később annál mélyebbek lesznek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek