Horoszkóp

Négy csillagjegy, akik jobb, ha még véletlenül se teszik be a lábukat a konyhába

Létrehozva: 2022.12.01.

Akkor sem találod a helyed a konyhában, ha egyenként mutatnak meg minden lépést? Alighanem te is azon csillagjegyek közé tartozol, akik jobb, ha inkább nem főznek!

Vannak olyanok, akik ösztönös tehetségek, ha főzésről van szó, és ugye van a másik véglet. Vannak azok a csillagjegyek, akik a századik főzőműsor és gasztrotipp után is csak a helyüket keresik a konyhában, és akik kezei közt egy egyszerű rántotta elkészülte sem garantált. Ez nem az ő hibájuk: egyszerűen így hozták a csillagok. Most megmutatjuk, mely négy jegy szülöttei okozzák a legnagyobb konyhakatasztófákat.

rossz szakács, konyha, főzés, Shutterstock illusztráció
Van, akiknek egyszerűen nem való a konyha  Fotó: Poznyakov / Shutterstock

4 csillagjegy, akiknek nem megy a főzés

Kos

A Kos simán ellátja magát, sőt, egy-egy alap kaját – valami húst zöldséggel – kifejezetten jól el tud készíteni. Ha azonban ennél extrábbra vágysz, inkább menjetek étterembe!

Skorpió

A skorpió jobb szeret ételt házhoz rendelni, mint órákat a konyhában vacakolni. Na nem mintha gondja lenne magával a főzéssel, sokkal inkább az az követő mosogatás-takarítás az, amit amikor csak lehet, a skorpió elkerül.

Halak

Egy-két fogást biztos el tud készíteni, azonban összességében jobban szeret enni, mint főzni. Egyszerűen az van, hogy a főzésbe, a konyhai tudás elsajátításába túl sok melót kell beletenni, amire egyszerűen a halak nem hajlandó.

Nyilas

Ha valakire még véletlenül sem szabad bízni a főzést, az a nyilas. Képes egy pillanat alatt valóságos káoszt teremteni a konyhában, és ha ő ott ügyködni kezd, abból bizony hamarosan sérülés lesz. Ugyanakkor az is igaz, hogy néha összejön neki egy-egy olyan fogás, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját. Na de megéri?

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek