Aktuális

Sarka Kata meztelen cicis képeit rejtette a használtan vett mobil - fotókkal

Címkék
18+címlap

Létrehozva: 2011.02.20.

Még a leghíresebb férfimagazinnak sem volt hajlandó meztelenre vetkőzni férje szigorú tiltása miatt, most egy másodkézből vásárolt telefonból kerültek elő intim képei.

A magyar férfiak régi vágya teljesült egy véletlennek köszönhetően: félmeztelenül láthatják Sarka Katát. A Playboynak mindig kosarat adott, pedig információink szerint a nyuszis magazin milliós gázsival csábította vetkőzésre Hajdú Péter csinos feleségét. A Bors szerkesztőségébe azonban most eljutott egy fotósorozat, amelyen Kata félmeztelenül látható. A Zsombor néven jelentkező férfi azt is leírta, miként jutott a pikáns felvételekhez.

További képek ITT!

„Pár hete vettem egy használt telefont, és nem hittem a szememnek, hogy milyen fotókat találtam benne Sarka Katáról. Valahol egy tengerparton pózol félmeztelenül. (Nem a Balatonnál.) Elküldöm őket, hátha örömet szerzek egy-két férfitársamnak” – írta levelében olvasónk.

Kata és férje természetesen nem boldog, hogy a saját célra készített képek nyilvánosságra kerültek. Olyannyira nem, hogy egyikük sem kívánt nyilatkozni a keletkezésükről. Mivel a modell ujján jól látható a jegygyűrű, feltételezhetően a férj, Hajdú Péter készítette a fotókat egyik nyaralásukon.

Kata és a showman számára aggasztó lehet, hogy nem tudhatják, milyen intimitásokat rejt még a régen lecserélt telefon, amelyből az aktképek előkerültek, és hogy a szerencsés megtalálónak mi a szándéka az értékes „lelettel”.
Munkatársunktól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek