Aktuális

Maszturbálással okozott dugót egy nő

Bors

Létrehozva: 2012.06.02.

A floridai asszony annyira részeg volt, hogy az autópályán kezdte el szeretni magát. A kiérkező rendőröket is erre biztatta, akik rács mögé dugták inkább.

 

Ashley Holton úgy gondolta, jó ötlet az egyik floridai autópályán közlekedés helyett inkább maszturbálni – írja a Huffington Post. A 35 éves asszony félre sem húzódott, egyszerűen csak leállította a kocsiját, és elkezdte magát szeretni.  A szemtanúk szerint, akkor élvezte a legjobban, amikor az elhaladó autósok rádudáltak.

Majd félórába telt, mire kiérkeztek a rendőrök, akiket azzal lepett meg, hogy csupasz kebleit mutogatta nekik, mondta egy szemtanú. Miután a rendőrök kiszedték a kocsiból, kiderült, nadrág nélkül ült benne. Amikor az egyik tiszt nadrágot akart ráadni a láthatóan nem józan nőre, megrugdosta és bele is harapott a férfibe.  

A nő állítólag akkor sem nyugodott le, mikor bezárták, ugyanis nemi szervét mutogatta a hatóság embereinek, illetve arra biztatta őket, szeressék őt. Közszeméremsértéssel, hivatalos személy elleni támadásért kell felelnie a bíróság előtt. Ha kifizeti 16250 dollár óvadékot, szabadlábon védekezhet.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek