Aktuális

Kirúgták a politikust, mert megharapott egy eladót

Létrehozva: 2012.09.19.

Azonnali hatállyal kirúgta tagjai közül Benny Ragner képviselőt a Dán Néppárt, mert a politikus verekedésbe keveredett, amely során beleharapott az egyik eladóba is egy pizzériában. Először tagadta a vádakat, de a biztonsági kamera rögzítette az eseményeket.

A viborgi önkormányzati képviselő, Benny Ragner verekedésbe keveredett egy pizzériában, aminek eredményeként beleharapott az eladóba is - írta a Copenhagenpost.

Az erősen ittas képviselő még júniusban tért be az éjszakai pizzázóba, ahol épp a 25 éves afgán bevándorló, Hekmat Khademi volt szolgálatban. Ragnernek készpénzre volt szüksége, így azt szerette volna, ha a kártyájáról több pénzt számol fel a pultos a pizzáért, és megkaphatná a visszajárót.

Miután a kérését megtagadták, Ragner balhézni kezdett, több vásárlót is lökdösött, mire a pultos egy barátjával együtt lefogta. A politikus azonban nem nyugodott le, sőt: megharapta Khademit, így el tudott menekülni.

A rendőrök néhány utcával arrébb fogták el. Ragner előbb próbálta kidumálni magát, azt hazudta a másnap őt faggató újságíróknak, hogy csak azért vitték be, mert túl sokat ivott, verekedés azonban nem volt.

A pizzéria azonban kiadta a biztonsági kamera felvételét, amelyen Ragner jól láthatóan ütlegelte a vásárlókat. A politikus erre csak annyit mondott: annyira részeg volt, hogy nem emlékszik az estéből semmire. A politikust végül 60 nap
börtönre ítélték. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek