Aktuális

B. Viktor kiáll igazáért: jogszerűen jártunk el

Létrehozva: 2013.04.19.

Az egyik gyanúsított, B. Viktor továbbra is azt hangoztatja: jogszerűen járt el társával. A perdöntő orvosszakértői vélemény még nem készült el, így nem tudni: mi okozta Bara József halálát a rendőrőrsön.

Kártérítési per indítását fontolgatják az izsáki rendőrőrsön bántalmazás után elhunyt Bara József hozzátartozói.

A férfi testvérei egy kecskeméti ügyvédet, dr. Kribik Gábort bízták meg képviseletükkel. – Továbbra sem készült el az orvosszakértői vélemény, pedig az ügy szempontjából az a legfontosabb, hogy kiderüljön Bara József halálának kiváltó oka, azaz hogy van-e összefüggés a férfi bántalmazása és halála között. Egy esetleges kártérítési per elindításán csak az orvosszakértői vélemény birtokában érdemes gondolkodni – mondta a Borsnak az ügyvéd.

Gyugyi Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője továbbra sem kíván arról nyilatkozni, hogy milyen vallomást tett a koronatanú. Mint arról a Bors beszámolt: Bara József bántalmazását látta egy törzszászlósként szolgáló rendőr. A törzszászlós sajtóinformációk szerint terhelő vallomást tett kollégáira.

Az egyik előzetes letartóztatásban lévő rendőr, B. Viktor továbbra is tartja magát: jogszerűen járt el kollégájával.

– Hétfőn személyesen is találkoztam védencemmel, aki azt állítja, hogy nem léptek túl a kényszerítő intézkedés megengedhető mértékén – közölte a Borssal a férfi ügyvédje, dr. Kiszely Zsuzsa. – Mi is nagyon várjuk az orvosszakértői véleményt. A védencemet nagyon megviselik a történtek. Ő és társa szívmasszázzsal és szájon át lélegeztetéssel is megpróbálták újraéleszteni az áldozatot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek