Aktuális

Durva: sátánisták forgattak a Mátyás templomban

Létrehozva: 2013.06.04.

Döbbenetes hír látott napvilágot egy filmes blogon. A deliria.hu oldal szerint 1988-ban egy sátánista filmhez, a Démonok temploma című horrorhoz kibérelték a Mátyás-templomot.

A film több mint felét Budapesten, a Mátyás-templomban és környékén vették fel 1988 szeptemberében – állítja a blog. – Kizárt, itt csak valami félreértés lehet! – szögezte le lapunk kérdésére a templom egyik munkatársa.

– Az akkori kanonokunk tudná csak megmondani, mi történt, de ő már sajnos nem él. Az azonban bizonyos, hogy nagyon szigorú erkölcsű ember volt, lehetetlen, hogy ilyesmire engedélyt adott volna – jelentette ki határozottan. Hozzátette: a forgatásokat egyébként is nagyon szigorú feltételekhez kötik.

– Ahhoz, hogy valaki leadhasson egy itt készült videót, be kell jelentenie, és a műsornak színvonalban és erkölcsileg is meg kell felelnie a szabályoknak. Nem engednénk olyan videót elkészíteni, amely a ­ka­tolikus tanokba ütközne, vagy rontana a hely megítélésén.

A napvilágra került részletek láttán elképzelhető, hogy a fim montírozással vagy a templombelsőhöz hasonló díszletekkel készült el, sok snitt pedig kívülről ábrázolja a templomot. Az olasz rendezőt tegnap nem értük el.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek