Aktuális

Kriszta a végsőkig küzdött az életéért

GJ

Létrehozva: 2013.10.19.

Végső búcsút vettek tegnap a pesterzsébeti temetőben Kardosné Gyurik Krisztinától. A szeptember 25-én, Soroksáron brutálisan meggyilkolt asszonyt 11 éves kisfia, Roland és férje kísérte utolsó útjára Caramel Lélekdonor című zenéjével.

Több százan várakoztak tegnap délben a pesterzsébeti temető bejáratánál. A családtagokon kívül sok barát, kolléga és ismerős búcsúzott el Krisztinától egy szál virággal. A temetésen nem volt egyházi szertartás, a polgári szónok azonban hosszasan beszélt a szerető édesanya és feleség életéről.

Kriszti a fővárosban született, egyedüli gyermekként a családjában. Tizenkilenc évesen ismerte meg férjét, Kardos Lajost. A kisfia, Roli volt a mindene, hetekkel korábban az ő születésnapjára készült, azonban a végzet úgy hozta, hogy nem tudta gyermekével megünnepelni. A szertartáson elhangzott, hogy az asszony brutális támadás áldozata lett. A szónok azt mondta: nem ijedt meg, ahogy életében is a végsőkig küzdött, de sajnos ezúttal alulmaradt.

Nyitott autóval vitték Krisztina hamvait a sírig, férje és kisfia megtörten mentek az autó után, miközben az asszony bekeretezett fényképét nézték.

Ahogy Kardos Lajos korábban elmondta: szerelmük himnuszával: Caramel Lélekdonor című száma csendült fel, mielőtt az urnát a földbe helyezték.

A férj, ahogy minden alkalommal, a temetésen is próbált erős maradni, a legnehezebb pillanatokban is támasza volt kisfiának.

– Felfoghatatlan, hogy nem beszélhetek vele és nem ölelhetem át többé – sóhajtott könnyeivel küszködve Lajos.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a családanya gyilkosai után. Mint ismeretes: Krisztinára szeptember 25-én kocogás közben csaptak le Soroksáron, durván bántalmazták, mielőtt megölték. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek