Aktuális

Anyja ölelése is megölheti a 8 évest- sokkoló fotók 18+

Bors

Létrehozva: 2014.01.23.

Rhys Williams olyan szörnyű bőrbetegségben szenved, ami miatt gyakorlatilag hozzá sem lehet érni. Teste olyan, mint akinek lenyúzták a bőrét.

A 8 éves angol Williams az Epidermolysis Bullosa nevű gyógyíthatatlan bőrbetegségben szenved, ami hólyagosodással és nyílt sebekkel jár. Nem gyógyítható, csak enyhíthető (állítólag még a meleg hőmérséklet és a szilárd ételek elkerülésével is).

A pokoli kínokat hősiesen viselő fiút még saját édesanyja sem tudja megérinteni, mert ha ezt tenné, könnyen letéphetné a bőrt Williamsről - írja a Mirror.

30 éves édesanyja azt mondja, a betegségnek köszönhetően gyakorlatilag lehetetlen, hogy saját fiához bújhasson, aki így is csak morfiummal bírja elviselni a kínokat. Pólyában fekszik, amit naponta kétszer kell cserélni, a morfiumon kívül pedig még egy halom gyógyszert kell beszednie.

Tanya, az anya azt mondta a Bolton Newsnak, hogy az emberek általában 30 éves korukig élhetnek a betegség legsúlyosabb verziójával, de mivel fokozott a bőrrák veszélye, sokan nem húzzák addig. “A szívünk szakad meg, ha belegondolunk ebbe az egészbe, de tudatában vagyunk, hogy bármikor bekövetkezhet a legrosszabb.”

Az asszony akkor szánta el magát arra, hogy fia minden egyes kívánságát teljesíti majd, amikor egy ugyanebben a betegségben szenvedő testvérpár halálesetéről hallott. Írt egy listát, amin Williams legnagyobb vágyai szerepeltek. Ezek közül az volt az egyik, hogy testközelből láthasson tűzoltókat.

“Amikor levettük a szeméről a kendőt a tűzoltóautó előtt, láttam a ragyogást az arcán. Csak annyit mondott: anya, ez csodálatos meglepetés!” 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek