Aktuális

A pancsolók közé csapódott a terepjáró – videóval

Bors

Létrehozva: 2014.07.15.

Csúnyán tönkretett egy nő egy kerti partit az Egyesült Államokban, Ohióban. Terepjárójával átszakította a kerítést, és az úszómedencében landolt.

Medencés-grillezős partira hívta cimboráit Trent Wilson a hétvégén lakewoodi házába. Sütögettek, ittak, úszkáltak. Az egyik meghívott, a 27 éves Christopher Michael Sandford éppen fejest ugrott a vízbe, amikor valami furcsa robajt hallott.


 

– Először azt gondoltam, hogy én magam okoztam a csobbanással a zajt, de amikor megfordultam, azt láttam, hogy egy dzsip van a medencében – mesélte az ABC tévécsatorna riporterének. Őrült nagy szerencse, hogy egyetlen vendégnek sem lett semmi baja, hiszen mindenki a medencében tartozkódott ebben az időpontban. Ketten ráadásul közvetlenül ott úszkáltak, ahol az autó belecsapódott a vízbe, nagy szerencséjük volt, hogy nem trafálta el őket.

 

Sandford kiszabadította a 46 éves nőt, akinek a biztonsági öve is be volt kapcsolva, vagyis megmentette az életét. Az autós könnyű sérüléssel megúszta a balesetet. A terepjárót egy daru emelte ki a medencéből. Arról nem tudni, hogy az asszony ittas volt-e.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek