Aktuális

Rettegnek a meggyilkolt színésznő kollégái

B. M.

Létrehozva: 2014.11.13.

Hátborzongató részletek derültek ki Dorgai Gabrielának, a szatmárnémeti Északi Színház művésznőjének meggyilkolásáról. Kollégái félnek azon az útvonalon közlekedni, ahol Dorgait elkapta gyilkosa.

A Bors két videóra bukkant, amelyen az Északi Színház román társulatának művészei beszélnek kolléganőjükről.

„A premier után láttam a folyosón. Ott állt, úgy, ahogy szokott, nosztalgikusan, én pedig megkérdeztem tőle: hogy tetszett a darab, Gabi? Nagyon, mondta. De lehangoltnak tűnt” – mondta Vasile Blaga a videóban.

A társulat egy másik tagja szerint veszélyes közlekedni azon az útvonalon, ahol Gabrielát meggyilkolták. – Nekem nincs bátorságom átmenni a töltésen az előadás után – mondta Carol Erdős.

– Tele van szipuzókkal. Szombat este, amikor véget ért a főpróbánk, a barátnőmmel hazafele indultunk, remegtem a félelemtől, mert legalább tizenöten voltak a híd alatt, és egy rendőrt sem láttunk – tette hozzá a színész, aki szerint Gabriela élettel teli nő volt, aki éppen mostanában jutott túl idegi problémá­ján, és azon volt, hogy minél többet dolgozzon.

Mint ismert, a 41 éves Dorgai Gabriela magyar származású színésznőt vasárnap este ölték meg Szatmárnémetiben. 

Hajtóvadászat indult a gyilkos után

A szatmárnémeti Friss Újság információi szerint zajlanak a kihallgatások. A színésznő halálát állítólag fulladás okozta, megerőszakolása közben fojtották meg, a támadás során pedig több bordája eltört. A gyilkosa után hajtóvadászatot indítottak. Egy nő azzal telefonált be a legolvasottabb román napilap szerkesztőségébe, hogy aznap este egy maszturbáló férfit látott, aki követni kezdte őt.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek