Aktuális

Durva: barátja ölte meg az asszony gyermekét

Bors

Létrehozva: 2015.02.16.

Az asszony évekkel ezelőtt az öngyilkosságtól mentette meg a férfit, éppen ezért eszébe sem jutott, hogy később az az ember árulja el őt, akit jóbarátjának hitt.

Casey Veal még az ausztráliai Bendigoban járt egy iskolába Harley Hicks-szel, és mivel az akkor még csak tinédszer fiút mindenki csúfolta és bántotta magának való stílusa miatt, gyorsan szárnyai alá vette őt. Nem gondolta volna, hogy évekkel később a férfi lesz az, aki megöli gyermekét.

– Egyszer azt mondta nekem Harley, hogy már nem bírja és megöli magát, én pedig lebeszéltem róla, hogy az életében nagyon sok olyan dolog van, amit nem szabadna eldobni. – mesélte a brit Metronak a csalódott édesanya.

Veal aztán évekig nem tudott semmit barátjáról, egészen addig, amíg 2012 júniusában arra keltette fel testvére, hogy a házuk ajtaja tárva nyitva.

– Bementem a kicsi szobájába, és már akkor láttam, hogy a babafigyelő ki van húzva a konnektorból és a fiam, Zayden kedvenc mackója is a földön hevert. Aztán amikor odaléptem az ágyához és elhúztam a takarót, kishíján szívrohamot kaptam. A gyermekem feje tiszta vér volt és hiába próbáltam ébresztgetni, nem reagált semmire. – mondta Veal.

A nyomok hamar a régi baráthoz, Hickshez vezettek, aki azonban a mai napig tagadja, hogy ő lopakodott be a nőhöz és végezte ki hidegvérrel annak gyermekét. A mentális problémákkal küzdő férfi a mai napig tagadja tettét, pedig a DNS-vizsgálat is bebizonyította bűnösségét. Hicks 32 év börtönbüntetést kapott, az anya pedig csak azt szeretné tudni, mit tett, amiért ilyen kegyetlen bosszút állt rajta az, akinek egy alkalommal az életét is megmentette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek