Aktuális

Egyen szörnyet Ön is a Gourmet Fesztiválon!

Hu-Zo

Létrehozva: 2015.05.22.

Krokodilt is kóstolhat a fesztiválon, ha arra van gusztusa.

Ha valaki meg szeretné kóstolni, hogy milyen íze van egy krokodilnak, május 21. és 24. között megteheti Budapesten a Millenáris Parkban a Gourmet Fesztiválon. A receptet Bolyki Péter executive chef árulta el a Borsnak.

– Végy egy krokodilt – kezdte a bemutatót Péter.

– Mi Ausztráliából szerezzük be kockára vágva. Fiatal állat gerinc húsát használjuk. Ránézésre halszerű, állagra sertéskaraj, az íze a csirkéhez hasonlít. Pici olajon natúr megpirítjuk. Ehhez rendang mártást keverünk, ami kókusz alapú, lime levéllel, citromfűvel és egy kevés chilivel. Kínai palacsinta tésztára helyezünk rizst, kaliforniai paprikát, sárgarépát, bazsalikomot, koriandert, hozzátesszük a mártásos krokodilt, összetekerjük és már kész is. Ez a világon is egy különleges éteknek számít – mutatta a crocorollt Bolyki Péter.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek