Aktuális

Étolajjal becstelenítette meg élettársát Pál

M. S.

Létrehozva: 2015.08.15.

Elképesztő kegyetlenséggel bánt el élettársával egy dobozi férfi. Sz. Pál nem tudott beletörődni a szakításba, úgy határozott: búcsúzásképp megkínozza az őt elhagyó Ilonát.

Személyi szabadság megsértése és nemi erőszak miatt folyik eljárás a dobozi Sz. Pál ellen. A férfit hétfőn helyezték előzetes letartóztatásba, Pált az élettársa, B. Ilona jelentette fel. A Bors információi szerint féltékenység áll az asszony megkínzásának hátterében.

A nő kijelentette, hogy elhagyja párját, és Németországba utazik, ott fog dolgozni. Sz. Pál kötéllel és egy harminc centis késsel felszerelkezve indult párja lakásához. Sikerült bejutnia a házba, ahol egy ágyra teperte a 44 éves nőt, a fekvőhely végéhez kötözte, az egyik lábát is az ágyhoz rögzítette. Ezután a férfi étolajjal kente be a kezét, és öklét a magatehetetlen nő nemi szervébe dugta. A sikoltozó asszonynak a tortúra után sikerült kimenekülnie a házból, vérző testtel rohant a rendőrséghez feljelentést tenni. Sz. Pált kommandósok fogták el Ilona lakásában. A férfi egyébként megvágta a csuklóját és a nyakát a késsel, de sérüléseit ellátták.

A doboziak arról suttognak: nem biztos, hogy Sz. Pál csak megkínozni akarta az élettársát. A férfi ugyanis néhány éve szabadult a börtönből, ahova előző élettársa halála miatt került. Sz. Pált 2007-ben öngyilkosságban való segédkezés miatt ítélték el, három és fél évet kapott. A férfi elismerte, hogy egy sámlit tolt élettársa alá, a nyakára pedig kötelet akasztott. Utána ő állítólag kiment a szobából, a sámlit az élettársa rúgta ki maga alól.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek