Aktuális

Egy héten belül vesztette el kislányát, feleségét és nővérét

Bors

Létrehozva: 2016.05.20.

Egy hét leforgása alatt dőlt romba a Massachussets-i Domingos Fraga élete. 5 hónappal az esküvője után boldogan várták születendő kisbabájukat feleségével, Liz Fragaval. Terhessége során teljesen egészséges volt a felesége, akinél semmilyen komplikációt nem fedeztek fel egészen a szülés napjáig, amikor rosszul lett, és hirtelen vérezni kezdett. 

Miután rengeteg vért vesztett, mentőhelikopterrel szállították át egy másik kórházba, ahol életet adott kislányának, Julietnek. A 26 éves nő nem élte túl az éjszakát, május 6-án meghalt. A kis Juliet gyenge volt, így a kórházban látogathatta édesapja, ahol minden este ringatta, mesét olvasott neki, de csak 5 napot tölthetett kislányával, május 11-én édesanyja után ő is elhunyt.

A feldolgozhatatlan tűnő tragédiák sora ezzel sem ért véget, Fraga nővére, a 42 éves Melinda már régóta harcolt a rákkal, és néhány nap elteltével már nem bírta tovább, szervezete feladta a küzdelmet. 

– Az egész családom odalett, nincs igazság - mondta a gyász súlya alatt megroppant férfi.

A temetés után egy héttel Domingos 91 éves nagymamája agyvérzést kapott és meghalt. A hihetetlennek tűnő történet után a férfi teljesen magába roskadt, amin barátai próbálnak segíteni. Létrehoztak számára egy oldalt, hogy ezen keresztül segítsenek a drámai sorsú férfin. 

– Sosem kért tőlünk pénzt, de kis híján „belefulladt” ebbe a fájdalomba, nem akarjuk, hogy az adósságokba fulladjon, ezért próbálunk segíteni - mondta egy barát az adománygyűjtésről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek