Aktuális

Bors-játék: Anna és Fortuna príma barátnők lettek

Bors

Létrehozva: 2016.06.17.

Jó kis hangulat-hullámvasútra ültette Vasi Istvánné Tyukos Anna budapesti olvasónkat leg­újabb nyere­mény­­já­té­kunk.

– Három egyforma százalékjelre bukkantam, amellyel kedvezményt nyertünk egy különle­ges TopShop cipőre, amit egyébként is kinéztünk a férjemnek. De kiderült, későn telefonáltunk, az aznapi készlet elfogyott. Ám szerencsére nem sokáig búslakodtunk, mert másnap a Bors Dupla Esély matricafüleinek egyike alatt egy ötvenezer forintos TopShop utalvány bújt meg, ami nemcsak az áhított lábbelire elég, hanem sok más egyébre is – mondja mosolyogva Anna.

Bár a Borsot inkább élete párja lapozgatja, a magazinokon, különösen a Lakás és kerten, illetve a Gasztrón már ketten osztoznak.

– A férjem szakács, s gyűjti a jobbnál jobb recepteket, a gasztronómiai mellékletekből is többet félretett és elkészített már – meséli olvasónk, aki természetesen tovább játszik, hiszen sosem lehet tudni, mikor kopogtat be hozzá újra Fortuna.

– Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de ha súghatok a szerencse is­tenasszonyának, akkor egy ker­tészeti utalványt vagy egy jó kis wellnesshétvégét szívesen nyernék. Játsszon ön is a Borssal! Július 17-ig minden lapszámunk címoldalán matricát talál két feltéphető füllel, amelyek alatt összesen tízmillió forint értékű nyeremény lapul. A fődíj kereken egymillió forint készpénz!  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek