Aktuális

Elkényezteti Ingridet a Bors

Címkék
nyeremény

Bors

Létrehozva: 2016.06.14.

<p>Sokáig várta Czeglédi Ingrid, hogy kedvenc napilapjával nyerhessen, de megérte: türelmét a bőség zavarával jutalmazta Fortuna.</p>

– Egy ötvenezer forintos Feldobox utalványt nyertem a Bors címlapján található dupla matricafülek egyikén, három, egymás mellett álló ajándékcsomag-szimbólummal. Az internet szerint a jutalmammal tengernyi élmény közül választhatok – lelkendezik gödöllői olvasónk, aki a sok lehetôség közül vé­gül a kényeztető lehetőségek mellett döntött. 

– Fürdő, szépségszalon, masszázs, speciális pakolás... Leg­szívesebben mindegyikre igent mondanék! – mondta nevetve Ingrid, aki a beteg vagy nehéz sorsú gyerekek és állatok megmentéséről szóló cikkekért lelkesedik a Borsban, a mellékletek közül pedig a Gasztro az abszolút kedvence.

 – A főzőcskézés mellett az utazás a másik nagy hobbim. Nem csoda, hogy a Bors Dupla esély nyereményei közül az egyhetes, repülős, tengerparti nyaralással szemezek még nagyon – vallja be. Keresse, vegye ön is a Borsot! Most kétszeres esélyt kínálunk a nyerésre!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek