Aktuális

Horror a belvárosban: félmeztelen nőt találtak a VII. kerületben

Bors

Létrehozva: 2016.06.23.

<p>A Dohány utca és a Kertész utca sarkán, a járdán hevert az eszméletlen nő. Ruháit minden bizonnyal letépték róla. </p>

Miközben több ezren boldogan ünnepelték a magyar fociválogatott portugálok elleni döntetlenjét, addig egy lány élete legnagyobb drámáját élte át ugyanezekben a pillanatokban. Az index.hu közölt egy Facebook-bejegyzést, amelyben valaki leírja: éjjel hazafelé indulva egy szinte teljesen meztelen lányt találtak eszméletlenül.

A írásból kiderül, hogy valaki békésen telefonált a lány mellett, és nem is törődött a láthatóan borzasztó állapotban lévő nővel. Végül egy ismeretlen szólt a közelben lévő két járőrnek, akik azonnal kihívták a mentőket. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a rendőrök betakarták a lány meztelen testét, lámpával a szemébe világítottak, közben az egyik fogta a fejét. A rendőrök többször telefonáltak a mentőknek, mert úgy érezték, a lány légzése és pulzusa gyenge. A orvos megállapította: a lánynak nőgyógyászati vizsgálatra lenne szüksége ahhoz, hogy kiderüljön, erőszak áldozatává vált-e?

Ezt azonban információink szerint megtagadta. Úgy tudjuk: az erősen ittas lányt ugyan nem erőszakolták meg, de az nem kizárható, hogy erőszakoskodtak vele. Az sem tisztázott, hogy kábítószert fogyasztott-e, az azonban tény, hogy a rendőrség kábítószer-birtoklásának vétsége miatt eljárást indított, és vizsgálják, hogy történt-e más bűncselekmény. A 24.hu információja szerint nem autóból dobták ki a lányt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek