Aktuális

Horror Forráskúton: gyermekkori barátja végzett Viviennel

Bors

Létrehozva: 2016.06.01.

<p>Most került pont a 2014-es gyilkosság végére. Az ítélet jogerős.</p>

A nyilvánosság kizárásával a közelmúltban megszületett a jogerős ítélet B. László ügyében. A 22 éves férfit aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és testi sértés bűntettében találták bűnösnek: életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték. Ez a gyakorlatban azt jelenti, leghamarabb 35 év múlva szabadulhat  - írja a Blikk.

A horrorfilmeket idéző esetről anno a BorsOnline is beszámolt: a forráskúti László 2014. novemberében a mai napig tisztázatlan okok miatt rátámadt gyermekkori barátjára, B. Vivienre. A 22 éves, kisgyermekes édesanyát brutálisan bántalmazta és meg is erőszakolta a férfi, majd egy kalapáccsal agyonverte, testét pedig elrejtette.

12 óra alatt begyűjtötték a zsaruk a gyilkost

B. Viviennel egy pénteki napon végzett a férfi. A fiatal nő reggel még bölcsibe vitte kisfiát, érte viszont már nem ment. Nagy erőkkel kezdték el keresni, és hamarosan egy, a László lakásához tartozó melléképületben rátaláltak a holttestére. A rendőrök a most elítélt Lászlót másnap reggel 9 órakor, az eltűnés bejelentése után 12 órával vitték be a kapitányságra. Pár óra múlva bevallotta tettét - az indítékot azonban a mai napig homály fedi.

Noha a településen többen drogokra gyanakodtak, a hatóságok nem találtak erre semmilyen közvetlen bizonyítékot.

Vivien kisfia, Kevin végül a nagymamához került.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek