Aktuális

Rejtélyes módon halt meg a 15 éves Viktor

Bors

Létrehozva: 2016.06.22.

Rejtélyes haláleset előtt állnak értetlenül a baranyai Baksán. Vasárnap az egész falu a 15 éves Viktor ballagását ünnepelte, másnap reggel két faluval odébb holtan találták. A család nem tudja eltemettetni a fiút, ezért a falu gyűjtést indított.

Forrás: Fóris Gábor

Orsós Viktornak hatalmas ballagási bulit csaptak a múlt hét végén Baksán. Egész délután bográcsokban rotyogott a pörkölt és folyt a csapolt sör, a fiú mégis inkább úgy döntött, hogy átmegy a szomszédos Pellérdre, a juniálisra. Ez lett a veszte, nem sokáig szórakozott, egy óra után nyoma veszett.

A rendőrök és a falusiak hajnalig keresték, végül az osztályfőnöke talált rá hétfőn délelőtt, egy vízgyűjtő medencében. 

– Kiabált a tanárnő, hogy megvan, megörültem, de amikor láttam, hogy zokog, tudtam, nagy a baj. Rohantam oda, ta­pintottam a fiam pulzusát, de a teste hideg és merev volt – mondta a Borsnak megrendül­ten az édesapa, Orsós Zoltán. – A fiam három barátjával ment bulizni a juniálisra. Este 10 óra tájban veszett nyoma, egy óra múlva már mindenki őt kereste. 

Az apa szerint a pellérdi parkban lévő, még nappal is sötét, bokros területen véletlenül eshetett a betonmedencébe, beverte a fejét, s ez okozta a halálát. Az orvosszakértői vélemény is ezt támasztja alá,  koponyaalapi törést állapítottak meg a fiúnál. Az édesapa nehezen tudja elhinni, hogy Viktort baleset érte.
A rendőrség közleménye szerint az idegenkezűség kizárható. 

A tragédia kapcsán megmozdultak a barátok, ismerősök, sokan megosztották azt a be­jegyzést, amelyben segítséget szeretnének kérni a családnak. Eddig húszezer forint adomány érkezett. – Az önkormányzat megelőlegezné a temetés költségét, de az összeget ráterhelnék a házunkra. Ezt pedig nem szeretném, így is sok a hitelem – mondta az apa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek